NATO zirvesi sonrası alınan kararları protesto etmek amacı ile İsveç'in bazı kentlerinde protesto yürüyüşleri düzenlendi. Bu protesto sırasında hiç bir polis müdahalesi olmadı. Üstelik protestocular hükümet aleyhine sözler söylemesine rağmen protesto gün boyu sürdü. Üçlü mutabakat böyle devam ederse bozulacak gibi duruyor ve tabi Türkiye hükümeti bunları görmezden gelmemesi gerekir. İnsan hakları konusunda Avrupa'nın bakalım meziyetlerini ileri zamanlarda görebilecek miyiz? Unutmayalım ki terör örgütleri gittikleri her ülkede o ülkelerin başına bela olmuştur.
Türk devletinin vatandaşlığını taşıyan Türkçe öğrenmiş Türkiyedeki teröristleri göndermek lazım orada bağırmaları sokakları talan etmeleri isveç ve finleri öldürmeleri benim hiç umrumda değil.. bence yasama hemen çalışmalı terörle ilişkisi olan hemen vatandaşlıktan çıkarılmalı zaten bunların sığınma talebini kabul edecek başta finler ve isveç fransa var alsınlar onlar beslesin...
Hocam ben evin içinde böcekler uçan canlılarla uyuyorum zaten beraber uyuyoruz hepsiyle :dd bahçe her taraf börtü böcek çok oluyor. İyi yürüyüşler hocam
En İyi Cevaplar