Finlandiya hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilirmisiniz?

Almanyadayım, sevgilim Türkiyede. Sevgilimle Finlandiyaya tasinmak istiyorum. Güzel bir ülke diyorlar. Hani belki bir takım sey Türkiyeden pahalı olabilir, ama maaslarıda az degil . Ikimiz orada kazanip Türkiyeye yatirim yapmak istiyoruz. Sevgilimin ingilizcesi yok, benim 3 tane dilim var . Dil kursuna giderse 500 EUR maas veriyorlarmıs. Devlet binevi destek saglıyor . Onunla beraber mutlu ve huzurlu bir hayat kurmak istiyorum. Türkiyeden daha mutlu olacagına eminim. Alısamazsakta 4-5 yıl kalıp geri döneriz Türkiyeye. hic degilse Türkiyeye döndügümüzde yatırımımız olur bir kac sene de. Düsünsenize, en kötü kasiyer bile 1000 EUR alıyormus. bu türkiyede 2250 tl . Ufak defek yatırımları biriktirerek bir topladıgımızda büyük bir yatırım cıkar ortaya :) yani hic degilse CV'mizde bir yeri olur Finlandiyada ki calıstıgımız yerin, bunun sayesinde CV'miz Türkiyede is verenlere iyi görünebilir. Bir cogu insan Türkiyeye gelme diyor. Biz tatil maksatlı gideriz 4-5 yıl icinde, ondan sonrasıda döneriz Türkiyeye sevmezsek ülkeyi . Beraber oluruz her saniyemizde, o anı iple cekiyorum. Fikirlerinizi alayım? (=
Finlandiya hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilirmisiniz?