Ülkemizde vakaların 1 haftada %50 arttığı bildirildi. Sizce kapanma, sosyal mesafe, maske uygulamaları geri gelir mi? Sizce bu artış aşı ve maske firmalarının uydurduğu suni bir artış mı?

Ülkemizde vakaların 1 haftada %50 arttığı bildirildi. Sizce kapanma, sosyal mesafe, maske uygulamaları geri gelir mi? Sizce bu artış aşı ve maske firmalarının uydurduğu suni bir artış mı?

Yok ya cidden sadece 1 kere maskesiz çıktım 2 hafta önce, hemen bulaştı bana toplu taşımada. Bu zamana kadar gerçekçi bulmuyordum ama emin oldum. Şunu söyleyeyim çok iğrenç bir hastalık. İnsanın hayatından en az 7 gün çöp oluyor. Bir daha asla maskesiz dolaşmam.
Öncelikle Covid için takılan şu Maskelerin bi kaldırılması gerek Çünkü Bunun nesi güvenli ki üstten yandan her bir yerinden hava alıyor ağız burun komple kapalı olmalı Tamam biraz abartıyor olabilirim ama hava veren cihazlı yüzü komple kapatan maske daha mantıklı virüs daha hızlı etkisini yitirir korona virüs artma bi diğer nedeni de belli Sağlık bakanı olacak herif zorunlu maskeyi kaldırdı ya tabi akılsızlar da maskesiz gezenler sayısı arttı bu yüzden oluyor
Elbette gelecek onca maske üretildi, dezenfektan üretildi, steril pek çok şey üretildi. Depolarda çürümesine izin vereceklerini hiç sanmıyorum. Muhtemelen kışın her yerde olmasada avm, toplu taşıma, okul gibi yerlerde maske filan zorlama olmasa da gelecektir. O stokların erimesi lazım. Kullanalım satın alalım diye.
Şaşırmadım desem. Kalıcı bir şekilde vakaların azalmasını beklemiyordum zaten, sonbaharda tekrar vaka sayılarında patlama olacak diyorlar hatta.
Teşekkür ederim :)
Cevap
10Cevap
Sanmıyorum pek
Yeniden aşılanma gelecek, zorunlu olmayan.
Vakalar yükselecek kış aylarında, mesele aşı bulabilmek.
Evet hem astrologlar, hem komplo teoridirler hayatımıza yeniden bir virüs gireceği ve 2023 yılında tamamen çıkacağını öne sürüyorlar.
yandık. son iki haftadır dışarda maske takan sayı sıfır. ben de takmamaya başlamştm. üstelik aşı da yok
Yeni varyasyon yeni vakalardır. İnsanoğlu üzerindeki musibetler bitmez. 😎
Özellikle toplu tasimada ki yasaklar geri gelmeli bence.
Ben aylar önce ilk. Kez corona gecırdım o günden beri hiç iyi. Degılım gerçekten berbat bşr hastalık bünyem de vok zayıfladı hemen mikrop kapmaya başladım
Bilim kurulu artik yok, covid klinikleri kapalı, aşı takibi yok... ben artik sadece hastaligin daha hafif gectigini umuyorum
Hep maske takıyorum asi oldum olmayanlar dikkat etmeyenler düşünsün
Zaten yine vardi ki
Maske takmam lazım yine😐
Niye tekrar yükseliyor ki
Eylül ekim gibi yine maskeleri döneriz
Arada gerektikce veriyorlar coskuyu
Avusturyada da artiyor
orada mi yaşıyorsun
Evet
Neden artıyor peki
Bu yaptiklari oyuna akil fikir ermiyor
Oyun derken. Nasıl yani
Ben bu korananin bir cinli ve yarasi yüzünden ortaya ciktigina inanmiyorum ve burdaki cogu kiside benle ayni düsüncede ve insanlar artik protesto etmekten canım yerine konulmaktan bikti
Bunu birisi mi üretti yani
Bıktım artıkkk
Hiç gitmediki
geçen duğüne gitim nezle gibi oldum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?