Sedat Peker’in yayınladığı Akp’li bir ismin uygunsuz ilişkilerini ifşa etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne ara bu ülke bu kadar bozuldu..
Sedat Peker’in yayınladığı Akp’li bir ismin uygunsuz ilişkilerini ifşa etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne ara bu ülke bu kadar bozuldu..
Ülke bozulali çok oldu. Bunların daha perde arkasında ne pislikleri var biz bilmiyoruz. Keşke her şey gün yüzüne çıksa ne halt yediler kaç para kaçırdılar vs. Sedat Peker'in elinde daha neler var neler ama göstermiyor. Sadece biri kuyruğuna basarsa önümüze atıyor. Yoksa bunca yıl bu video elindeymis niye göstermemiş.
Konud bagimsiz ulkedeki kafa yapisindan nefret ediyorum cidden bunaldım o kadar çok cehalet var ki Türkiye ile dünyadaki diğer ülkelerin durumunun aynı olduğunu iddia ediyorlar. Çok basit bir soru soruyorum mesela dünyadaki diğer ülkelerde de enflasyon yüzde 300 mü diye veya diğer ülkelerde de araba aldığın zaman 3 tanede devlete alıyor musun diye zoruna gidip engel atıyorlar bu sefer. Bu ülkede şu durumda bile AKP'ye oy verecek insanlar var. Cidden yazık bu ülkenin okumuş ve insan olarak değer arayan insanlarına.
muhafazakar geçinen ve bu sayede yükselen kişilerin çoğu sapkın. çünkü cemaat ellerinde yetişiyorlar cemaatlerde oğlancılık had safhadadır. ne ara böyle olduk değilhep böyleydi. eskiden kamera çekim bilmem ne kolay olmadığı için sosyal medya olmadığı için göremiyordunuz
İnsanların özel hayatları cinsel tercihleri vs ilgimi çekmiyor.
Ancak yıllarca insanları cinsel yönelimi üzerinden eleştiren yerden yere vuran bir adamın, üçlü tren yaptığını başka bir adama s*kso çektiğini görmek beni biraz keyiflendirdi.
Valla videoyu kahkaha atarak izledim. O kadar çok LGBT Sapkınlıktır hastalıktır dediler adam erkeklerle oral yapıyor. Ve bu daha Sedat Peker’in yaptığı sadece bir başlangıç. Diğer videoları merakla bekliyorum REZİL AKP!
Cevap
7Cevap
Bence bu sadece fragman. Yani sedat reis sadece neler yapabileceğini göstermiş oldu bununla. Daha büyük isimlerin ifşalari vardir elinde
Bende bunlar neden bu kadar kadın düşmanı diyordum. Meğer erkek seviyorlarmış...
İzlerken guldum ben zaten sasirmadim da yani ful arşivi paylaşsın
Yayınlanan videodaki kişilerin iktidar partisi ile bağlantısı nedir merak ettim 😀
Sadece reklamda gorunen bu gorunmeyeni siz dusunun...
İyi yapmış ama bence beklesin seçim de adaylar açıklanınca tek tek yayınlasın
bu kişiyi kaale alana şaşıyorum.
Balık baştan kokar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?