Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'rüşvet ağı' iddialarında ismi geçen ve hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ünsal Ban, Ankara 'da kaldığı otelde polis tarafından yakalandı. Emniyete götürülen Ban'ın işlemleri sürüyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'rüşvet ağı' iddialarında ismi geçen ve hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ünsal Ban, Ankara 'da kaldığı otelde polis tarafından yakalandı. Emniyete götürülen Ban'ın işlemleri sürüyor.

Peker kendini ve ona destek verenleri sağlama almak için aldığı istihbaratlarla gündemi karıştırıyor. Herkes şunu diyor
Madem Peker her şeyi biliyorum 40 altı yaş üstü yaş diyip duracağına ne varsa döksün ortaya tutuşsun her yer yansın bitsin bu masal gibi yavaş yavaş anlatılan her şey diye.
Ama istese de bir seferde yapamaz ki kaynaklarının istihbaratlarının hepsi bir yerde değil ki dünyanın her yerinde tıpkı wikilex miydi neydi onların gibi yavaş yavaş eline geçtikçe
Ekibi ve ona destek verenlerle analiz edip paylaşıp duruyor.
bizim düşünmemiz bir işe yaramıyor ki önemli olan şerefi maaşlarından daha düşük olan savcıların harekete geçmeleri (yüksek olanlar baş tacı) :D
Sedat Peker'in kendisiyle çelişen iki videosunu izlediğimden beri ona olan güvenim sarsıldı ve o günden bu yana pek videolarını izlemiyor, açıklamalarını dinlemiyordum. Bu haber beni epey şaşırttı. Peker'in lafıyla adamı tutuklamışlar.
Sanırım "iyi bi işimize yaradı" dediler😅
tatlım adam herşeyleri ifşa ediyor
her yaptıkları haltlar ortaya çıkyor
Çok çok üzülüyorum. Bir memleket düşün ki, mafya lideri, suç örgütü elebaşı her türlü pisliğe bulaşmış biri Siyasetçileri ifşa ediyor... Bu siyasetçiler ne kadar ahlaksız ki, biz bir kirli pis işlere bulaşmış insandan medet umuyor ve onu haklı buluyoruz
imzamı atarım yorumuna canım
@Beyyza66 şaşırıyorum demedim, üzülüyorum dedim
Cevap
13Cevap
Siyasetçileri ifşa ediyor artık siyaset mafyadan daha kötü. bu ülkede istediğini istedii an yapabilecek bir kişi var ve insanlar ne derse kabul eder yazık.
Maalesef Ünsan Ban'ı sırf spk başkanı kardeşiyle birlikte rüşvet yiyen akp li milletvekili zehra taşkesenoğlu nun videosunu yayınlattığı, suçlarını gündeme getirdiği için tutukladılar. Yolsuzluklar ve rüşvetler yüzünden değil.
Kısacası sen neden bizim pisliklerimizi ortaya döktün diye kızıp tutuklattılar. Bahane olarakta o kadının başı açık diye mahremiyetini ortaya dökmüş göya. Tüyü bitmemiş yetim hakkını yemek normal hatta övülecek bir şeydir onlar için
Bir mafya bozuntusunun koskoca bir ülkenin siyasi meselelerinde neler yaptığını görmek gerçekten içler acısı.
Ne düşüncen 3 arkadaş çıkmış Bir yola beraber kötü şeyler yapmışlar bir arkadaşı disladiklari da oda onları ispiyonlamis 😐
Susurluk gibi olay daha önce beraberlerdi şimdi biri birine yamuk yaptı diye öteki ispiyonluyor
Adam suç örgütü lideri olduğu için değil Devlet adamlarının yediği naneleri açıkladığı için suçlu bulundu
Türkiye işte.
Adam suc orgutu yonetiyir. Allah bir dediginden baskasina inanmam
Hepsi doğru daha önce beraber soyuyorlardi şimdi buna yamuk yaptılar bu da çatır çutur ifşa ediyor.
kendisi de hayırlı biri değil ama bilgi paylaşması işimize yarıyor en azından
erdoğanı indirmek için ii kozlar
aynen öyle
Teker teker kim varsa ifsaliyor parti kursun oy verelim kralim
dogruyu soyluyor devam
Ülkenin haline bak! Gerçekten yazık..
Muhalefetin babası Sedat Peker.
Adam hakli
Yazik..
erdoğanı bitiriyor
katılıyorum
pislikleri ortaya çıkıyor