Sizce Sedat Peker ne yapmaya çalışıyor? Neden iddialarinda tek bir belge yok?

Ben kendi görüşlerimi belirteyim. Baya köklü bir araştırma yaptım bunun hakkında ve 1998 li yıllara kadar gittim.

1999 yılında fetö raporu hazırlayan ekibin lideri Eski Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral ile yapılan röportaj dikkatimi çekti.

Muhabir Eski Emniyet müdürü Cevdet Saral a soruyor: -Yakınlarda katıldığınız bir tv programında 1998 yılında fethullah gülen cemaati hakkında araştırma yapmak için dönemin başbakan’ı mesut yılmaz’dan izin istediğiniz, onun da bu talebi hükümet ortağı olan dsp lideri bülent "ecevit hükümeti bozar" dediği için yapamadığınızı söylediniz. neydi tam olarak yaşanan diyalog?

Cevdet Saral: -Mesut Yılmaz başbakan iken bir konuyu görüşmek için 1998 yılında ziyaret ettim. Resmi görüşmeyi bitirdikten sonra “sayın başbakan bu cemaat emniyette müthiş bir kadrolaşmaya gitti. bizim aleyhimizde de müthiş bir kampanya yürütüyor.” müsaade ederseniz ben bir cemaat ile ilgili araştırma yapmak istiyorum” dedim. yılmaz, “sakın ha hükümeti yıkarsın” dedi. “anlayamadım sayın başbakan” dedim. kendileri “ecevit bunlara sempatisi olan ve birçok faaliyetinin de destekçisi. hoşgörü ve diyalog söylemleri üzerinden yürüttükleri çalışmaları çok beğeniyor. eğer böyle bir çalışma yaptığını duyarsa hükümeti yıkar” dedi.

Muhabir soruyor: “cemaat bizim aleyhimize de kampanya yürütüyor” dediniz. neden cemaat sizin aleyhinize kampanya yürütüyordu?

Cevdet Saral: -Biz farkında olmadan cemaat ile ilgili bazı çalışmaların içine girmişiz. 1998 yılında akın birdal’a yönelik cinayet teşebbüsünün aydınlatılması esnasında yakalanan kişilerden bir kişinin mafya babalarından sedat peker’in cemaat’e maddi destek sağladığına ilişkin bir paragraflık ifadesi cemaat’te müthiş rahatsızlık meydana getirmiş. bizim arkadaşımız bu ifadeyi bilerek isteyerek buraya koymamış, sorguda gelişen bir hadiseymiş. bu bilgi cemaat’i rahatsız etti.

Yani Buradan anladığımız o ki Sedat Peker geçmiste de fetönun 1 numaralı elemanlarından. Sürekli olarak haksız elde ettiği kazanç ile cemaate maddi destek sağlıyormuş.

2016 da Michael rubin bir makale yazıyor ve bu makalede bir sonraki Darbe olacağını, bu darbe ve ayaklanmanın Sedat Peker yolu ile yapılacağı bilgisi var.

Bu bilgi ayyuka çıktığı için Sedat Peker Michael Rubin e CIA ile görüşmemi açıklayacağım diyerek bir nevi öteceğini söylüyordu. Bu olayın ortaya çıkacağını anlayan CIA Sedat Peker i YURTDIŞINA kaçırdı ve onu ABD de tutsa bu kez yüzde yüz suçlu olacaktı o yüzden kendi ülkelerinde tutmak yerine zaten ABD elinde olan Dubai de tutmaya karar verdiler.

Olası bir darbe girişiminde Dubai de gözükecekti. Ve fetö Sedat Peker e sufleler vermeye başladı

Bazı abim abim dediği kişilere telefonda yönlendirme yaparak konuşuyor kumpas kuruyor ve onların telefon kaydını tutuyordu.

Sedat Peker in iddilari sadece iddiadan ibaret. Yargı emniyet dünyasının neresinde olursa olsun iddia dan çok belgeye bakıyor ve hala Sedat Peker konuşma kayıtları vs gibi şeylerden milleti kekleme derdinde

Sizce Sedat Peker ne yapmaya çalışıyor? Neden iddialarinda tek bir belge yok?