Haydi oylat bakalım
Recep Tayip Erdoğan
Mansur Yavaş
Ümit Özdağ
Cem Uzan
Meral Akşener
Muharrem İnce
Ali Babacan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haydi oylat bakalım
CHP/Kemal Kılıçdaroğlu eğer Mansur Yavaş’a yol açmaz kendini aday gösterirse Türk Devlet Aklı tayyip ile yol almaya devam edecek ve Kılıçdaroğlu hain ilan edilecek diye istihbarat bilgisi okudum.
Zaten geçen Cumburbaşkanlığı seçiminde gittiler Ekmeleddin’i aday gösterdiler kendi ayaklarına sıktılar. Kılıçdaroğlu kaç seçimdir yeniliyor. Artık zaman daraldı aynı yenilgiyi kaldırmaz bu millet.
Ve ayrıca benim şahsi görüşüm tayyip bir şekilde iktidarda kalmaya devam edecek. Kendisi manevra yapmada oldukça usta biri. Bu manevranın nasıl olacağını da söyleyim. Emin değilim. Bunun sırrını da veremem henüz. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de belli değil. Kendisine suikast düzenlettirecek. Korumalarından bir polis şehit olacak. Ve bu şekilde oy avcılığı yapacak.
Sadece olasılık bu kesinlik içermez.
:D anket sonuçlarına bakınca ne kadar çok 2 IQ var ülkemiz de ya dedim :D cahil, kör ve topal insanlarla biz bilge insanların oyları bir olmamalı bence :D cahiller keşke ölse kurtulsak :D
Cevap
24Cevap
Chp olurdu
Reis ile tüm iç ve dış düşmanlara inat yola devam
Arayan anketörlere hep kılıçtaroplu diyorum yıllardır ve yazık adam her seferinde anketlerde birinci parti çıkıyorum hevesiyle seçime girip rezil oluyor 😅
Bu listede kesinlikle. Cem Uzan derim..
Maalesef Mansur Yavaş aday olmayacak
R. t. e artık kenara çekilsin Yeterli.
Meral Akşener hiç olmaz
Cahiller toplanmış yine. Uzun zamandır cahil kokusu almamıştım. Ohh mis gibi buram buram cehalet kokuyor. 😌
Oy vereceğimden değil de Kemal amcam niye yok ki seçeneklerde. Adam aday olması en muhtemel kişi şu an.
sen de keMAL gibi MALsın
keMALı sevdiğin için
amcam dedin ya
Hdp adayi kimse ona veririm. Sağcılara benden oy cikmaz.
şehitlerimizin kanlarına pis ellerin bulaşmış o zaman
hdp pkknın kulu, kölesi, kuklası , köpeğidir. sen de terörist, vatan haini pislik, kardeşimsin
Ak parti kanka aslında başka aday yok diye veriyorum. İstediğimden değil. Çünkü seçimi kaybetseler dahi bir şekilde o seçim iptal edilip yeniden yapılıp yine kazanılacak. Bu 2 2 =4
Kanka istediğimden değil demişim zaten napalım vatandaşlık görevi. Bariz belli yılardır hedef 2023 demediler mi? Geçen aylarda hedefi 2050 filanda çıkardılar ama neyse.
Kısaca her türlü yine alacaklar kaybetseler onu bunu bahane edip o seçimi tekrar yaptıracaklar. Kaldıki çoğu kişi istemeye istemeye vermeyecek mi sanki. Görünen köy kılavuz istemiyor diye.
Napim para cezası mı alayım oy kullanmayıp. Eğer mührü hepsine bassam bile geçersiz değil yine onlara gitmeyecek mi?
Yoksa banane kşm kazanırsa kazansın. Ülkeyi siyaset yönetir hali kalmamış ki. Ülkede ajanlar fink atıyor kim kimin maşası belli değil.
Atını koşturan halkı ezme peşinde.
Valla bu kötü ekonomide o cezayı keserler para gelsin diye
Hazine nerdeyse boş iğneden ipliğe oraya para gelsin diye sanki bu defa alırlar gibime geliyor.
Bunun modlukla ne alakası var. Mod olmakta fenomen olmakta gönüllükten geçiyor. İsteyen herkes olabilir nasıl mod, fenomen olunur gibi bir sürü bence ve soru var. Arama yerinden bakan ulaşır.
Fikrimi belirtim ve istemeye istemeye oy verdiğimide açıkladım. Fikir özgürlüğünün modlukla alakası yok.
Hala ne Erdoğan'ı ya kafayı mı yediniz ne olması gerekiyor ülkeyi Araplara verin gidelim
senin ağababaların ingilizlere, yahudilere verdi ya
@demetsevgikatar verdiği için mi turkiyedesin soysuz aptall
80 sene ingilizlerin, yahudilerin istediği gibi yaönetildik, o anlamda söyledim. kafan bassın biraz
@demetsevgikatar evet İngilizler dedi dimi uleye milyinalrca sığınmacı kaçak sokun diye İngilizler dedi dimi ülkenin kurumlarını satıp izellestirin diye İngilizler dedi dimi bitin dunya faiz arttirken siz indirin enflasyonu çıkartın diye biraz siz düşünün bu ülkeyi yirmi senidr aynı hukuket yönetiyor Sonic geldiğimiz durum ortada ingilizce görmek istersen milli mücadele yapılmasın diyen instanbul işgal altında illken ülkeyi yönetenlere sor sen
@demetsevgi bukadar İngilizlere takiksin neden onlar gibi giyiniyosun saçın scik gerçek müslüman giyi giyinsene kapanana
@demetsevgikatar ozan İngiliz İngiliz diyr bağırma o begenmedigin 80 sene öncekiler sana bu hakları medeni kanunu tanimadaydi zor böyle deolasirdin
savaşı kazanışız ama batının kanunlarını almışız, onların istediği gibi olmuşuz
@demetsevgikatar e tamam işte olmayanda var çarşafla gezende var sende onların ksnunlarini aldıysan eleştirme beğenmiyorsan da onlar gibi giyinme
Mansur yavaş ve ümit özdag'a düşünürüm realist olmayan hayelperestlere oy vermeyi düşünmem
Reisle devam onun dışında kimse yönetemez bu ülkeyi,
ya da yoldaşları. Şu mk 1 ıplerine kağıdı kılıçtarrak gelirde putlaşırız
ağzına sağlık
@demetsevgikatar <3
Hâlâ AKP diyen var çok ilginç
Yazık Cidden
Ümit özdağ. Cem uzan hangi kafayla aday oldu.
sen de putlaşmışsın
taptığınız puttan
rte haric sokakdaki gevrekci bile olabilir
nankör putperest, genelev hayat kadını oy ver o zaman
@demetsevgikatar surtuk :) ruh hastasi zibidi :) sen kardesine kocana tayt giydir sokakda gezdir :)
Reis her yerde kral ya
Paragöz olmayan birine verecem oyumu
RTE tabiki
Mansur Yavaş
kimseye
Mansur Yavaş ❤️
Asıl adamı yazmamışşın
Mansur yavaş
heykelden başka ne yaptı?
saçmaladın, sıçtın, zırvaladın. mansur da hdpkknın kulu, kölesi, köpeği, kuklası
Ali Koç'a
Salladım rte olmasında 🤣
ne kötülüğünü gördün kardeşim?
Hahaha siz şaka misiniz
şaka değil gerçeğim. senin ağababalarının 80 senede yapamadığını 20 senede yaptı
Reise tabi ki
ağzına sağlık
Ümit özdağ'a
serde putperestlik var
çok alaka var
özelden olur
Mükremin'e
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?