Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa oyunuzu kime verirsiniz?
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pkklı ekrem mi milliyetçi mansur mu adayınız bi karar verin.
RTE veririm.
Anladık, koyunsun 🐑🐑🐑
Senin ben yamuk kafanı sikeyimmm namussuz orropu evladı seni 😂
Orrospu çocuğu poponu sikertiim snein piçin evladı seni
Hadi hadi git pudra şekerini burnuna çek ;) milletin parasını nereye harcadığınız belli oluyo ;)
www.google.com.tr/.../
Kardeş insan olsan biraz saygın olur. Bak sözcü ne diyo. Ben chpdeki yolsuzlukları senin sırtına yükşemiyorum ama sizin yüm derdiniz ikiyüzlülük. Biraz insan olsanız keşke.
Yalova nasıl akpye geçti yolsuzluk yaptığınız için djdkd koyuncan öyle herkese sövme biraz araştır kendine saygın olsun en azından
www.google.com.tr/.../
He he. Hem ana avrat düz git hem de saygıdan bahset. Hadi git pudra şekerini burnuna çek. Yallah
😂😂😂 herkese sövme derken, pardon da ana avrat düz giden ben miyim? Kusura bakma senin gibi yarım beyinliler yüzünden ülke bu hale geldi. Gerçi senin bu adamlar gibi düşünmen normal, sen daha portakalda vitaminken bu adamlar iktidardaydı. Onlar seni büyüttü ve sonuç ortada. Yapacak bişey yok. Hem ana avrat söv hem saygıdan bahset hem de bana ona buna sövme diye akıl ver. Pudra şekerini çok çekmenin yan etkisi olmalı ;)
İlk sen hakaret ettin beyinsiz ya kodumun beyinsizi yazıl kafasını siktiğimin iti ahahajha deliriyorum ya hakaret etcen bende suscam demi puşta bak😘kodumun varoşu
Cevap
0Cevap
Ekrem İmamoğluna ya da Mansur Yavaşa veririm :)
Erdoğan hariç herhangi birine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar