Gündem Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz? Sinan383838 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz? Ya da adayınız kim olurdu? Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Oyum Donald trump’a hadi bakalım o yoksa piyasada adnan oktara 2 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl akp ve mhp hariç herhangi bir parti. Zafer partisi olabilir 1 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Anket yapsaydın keşke..İYİ PARTİ'ye 1 1 Yorumla Sinan383838 +1 yıl Lan nasıl unuttum çok sağ ol Yorumla
M12e4 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Akp ya da mhp digerlerinin hepsi bos iskembeden salliyor😀😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hala akp diyen var ben şaşıyorum ya 1 4 Yorumla Sinan383838 +1 yıl İnsanlar görüşlerin de özgür şaşırmana gerek yok iyi de kötüyü de seçebilirler Cevap sahibi +1 yıl orası öyle knkcm ama şu ortamı görüp de yani şaşıyorum cidden Sinan383838 +1 yıl Kendince haklı sebepleri vardır bir şey diyemeyiz Cevap sahibi +1 yıl Allah yardım etsin bise diyemiyorum knkm
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Zafer partisi neden yok 0 1 Yorumla Sinan383838 +1 yıl Yeteri kadar oy alamadığı için istatistiklermde gözükmemiş Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kimseye oy vermem 1 2 Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Illaki bir parti kazanacak senin o sımarıklık yaparak vermediğin oy da buna katkı sağlayacak. Yorumla sierravista +1 yıl Şımarıklık ne alaka güzel mi güzel kardeşm benim? Bu tür şeylerin içine girmiyorum ben okeyy mi? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mansur Yavaş 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl MHP , ümit Özdağ 0 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Parti olarak MHP Cumhurbaşkanı olarak ümit Özdağ ya da Mansur Yavaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oyum Donald trump’a hadi bakalım o yoksa piyasada adnan oktara
akp ve mhp hariç herhangi bir parti. Zafer partisi olabilir
Anket yapsaydın keşke..
İYİ PARTİ'ye
Lan nasıl unuttum çok sağ ol
Akp ya da mhp digerlerinin hepsi bos iskembeden salliyor😀😂😂
hala akp diyen var ben şaşıyorum ya
İnsanlar görüşlerin de özgür şaşırmana gerek yok iyi de kötüyü de seçebilirler
orası öyle knkcm ama şu ortamı görüp de yani şaşıyorum cidden
Kendince haklı sebepleri vardır bir şey diyemeyiz
Allah yardım etsin bise diyemiyorum knkm
Zafer partisi neden yok
Yeteri kadar oy alamadığı için istatistiklermde gözükmemiş
Cem Uzan
CHP.
Kimseye oy vermem
Illaki bir parti kazanacak senin o sımarıklık yaparak vermediğin oy da buna katkı sağlayacak.
Şımarıklık ne alaka güzel mi güzel kardeşm benim? Bu tür şeylerin içine girmiyorum ben okeyy mi?
derde deva
Mansur Yavaş
MHP , ümit Özdağ
Parti olarak MHP
Cumhurbaşkanı olarak ümit Özdağ ya da Mansur Yavaş
zafere kanka
kimseye
kimseye