Sizin konu hakkında görüşleriniz neler?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendisinin vasiyeti belli ki. Böyle bir vasiyeti varsa bir şey diyemeyiz. Ev sahibi olan odur. Misafir istemez ise kendi bilir. Buna karışacak hâlimiz yoktur.
Kadınlarda Cenazelere katılabilir. Cenazeye katılanların Şâhadetleri de önemlidir.
Bence katılabilir ama bu cenaze çok kalabalık olacağı için belki böyle bir şey söylenmiş olabilir. Kalabalıklarda kadınların durumu malum, sapıklar cenaze felan dinlemiyor
Kendi kararı bir şey diyemem de, şu tarikatlar kapatılsın cidden, sinir oluyorum. Bu zat temiz biri olabilir ancak buna bağlı binlerce gerikafalı takkeli var.
Bem zaten deistim bu tarz şeyler bana saçma geliyor
Trabzonlular genelde dine düşkün olur şaşaırdım
Katılmamalılar, cenazede erkekler kendilerini tutabilir fakat kadınların işi belli olmaz ağlayarak ağıt yakmaya kadar gidebilir bu durum.
Kadınların cenazeye katılıp katılmaması ile ilgili hadis-i şerifler var. Vefat eden kişide bunu çok iyi bildiği için böyle bir istekte bulunmuş olmalı
Hmmm ne diyim ne denir
içinden ne geliyorsa onu de
Peygamberden böyle mi görmüşler diyebilirim sadece
"Size kabir ziyaretini yasaklamıştım. Artık kabirleri ziyaret edebilirsiniz."(1) Hanefilerin sağlam görüşüne göre, saç baş yolma, ağlamayı tazeleme gibi aşırılıklar olmamak şartıyla kadının kabir ziyareti caiz görülmüştür. Çünkü hadislerde yer alan ruhsat, kadınları da kapsamına almaktadır. (Tirmizi, Cenâiz 60, 61; İbn Abidin, Reddü'l-Muhtâr, İstanbul 1984, II, 242).
Demekki görmemişler. Bundan başkalarının fikirlerini benimsemem
Hic meraklı değildim gebermiş
kendi dinlerini kendileri yazıyor bu utanmazlar
Evlimisiniz?
evliyim deli gibi aşık olduğum bir eşim var çok şükür Allah'a
Kötü kadınlar kötü erkeklere temiz kadınlar temiz erkeklere nasiptir evlilikten çekiniyorum bu yüzden devir belli
kendi tercihiniz
Böyle bir adamın hiçbir şeyini katılmam