Yargıtay, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sultanbeyli dosyası kapsamında tutuklanan ve müebbet hapis cezası verilen 66 askeri öğrenci hakkındaki kararı bozdu. Gelişmenin ardından öğrenciler gece saatlerinde yavaş yavaş Silivri’den tahliye edilmeye başlandı. Sosyal medya üzerinden uzun süredir sesini duyurmaya çalışan Melek Çetinkaya da tahliye olan oğluna kavuştuğu görüntüleri Twitter hesabından paylaştı. Kaynak Kaç askeri öğrencinin tahliye olduğu henüz net değil. Yıllar sonra gelen tahliye haberi.. Peki ya halâ içerde suçsuz yere yatan askerlerimiz var mıdır? Ne düşünüyorsunuz?
Askeri öğrencilerin tahliyesi başladı! Sizce halâ içerde suçsuz askerler var mıdır?
O kadar çok şey yazdım ki artık sıkıldım. Tek dileğim var. İnşallah bunların çocukları da ömür boyu çeker. O kadar suçsuz ve haksız yere ölen asker oldu ki anlatamam.
O sofiler var ya işte onların soyu kurusun. O köprüde boğazlarını kesen gençlerin hepsinin hesabı sorulacak.
Sucsuz oldukları kesin değil içlerinde müebbetlik olanlsr var hala yani kanlıca da halil kantarcıyı vuran bir askeri öğrenciydi... İnşallah arada kaynayan zamanlama hatası yapan ya da zorla ya da korkuyla hata yapanlar la gerçek hainler ayrışır
Olmasi gereken buydu peki Murat Tekin ve diğer Şehit edilen suçsuz öğrenciler ne olacak onlara Şehit bile demiyorlar masum öğrenciler nelere alet edildi ne eziyetler gördü , hayalleri, hayatları çalındı bunun hesabını kim verecek?
Lisesini bilmemde Harp okulunda Normal vatandaşa yapmadıkları mobbing kalmadı O mobinge maruz kalanlar ayrıldı ya da atıldı Ben bu öğrencilerin masumluguna inanmiyorum
Siyasette ne zaman feto temizliği olacak peki hiç bi zaman olmadı olmayacak olan günahsız gençlere insanlara oldu yazik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Söyle bakmak lazım bankaya para yatırdı diye kişilere hapis cezası verenler bankanın en üst yöneticilerini devletin en iyi yerlerine getirdi. Dersanesinde çalışana hapis cezası verildi. Bu çocuklar 6 yıldır içeride ama komutanlar dışarıda. 1 haftalık erlere müebbet hapisler verildi. Ama hocam hocam diye bağıranlar arsa bina verenler methiyeler dizenler güllük gülistanlık yaşıyor. Yani içeride bence binlerce masum var ne olduğunu bilmediği halde.
İktidarı kaybederlerse ve bu hukuk düzeni devam ederse kendileri de tutuklanır. Ben şunu gördüm istedikleri kişileri alıyorlar. Ben gördüm akp li olanlara dokunmuyorlar.
6 yıldır bu çocuklar niye yattı şimdi öğrenci oldukları halde. Müebbet hapis veriliyor düşün aklım almıyor. Bunlar kendi rızasıyla okuldan çıkamaz kim götürdü sorgulayan yok. Okulun komutanı emir vermeden ordan bir kişi çıkarmazlar.