Bakan Soylu, dizlerine kadar ıslanmış kıyafetleriyle, belediye binasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü. Bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selde 3 kişinin öldüğü 1 kişinin kayıp olduğu başkentte dün çekilen bu fotoğrafı gördünüz mü?
Helal olsun pkk ya vurduğu her darbe için ama milyonlarca Suriyeli bu ülke gencinin işine namusuna göz dikmiş vaziyette sen bunu göremeyecek kadar kör müsün. Ayrıca zamanın da doğu da oy almak için pişmanlık yasası çıkaran dağdan teröristleri davulla indiren kimdi onu da unutmadık.
Ben sana CHP iyi dedim mi? CHP iğrenç bir parti olması bunların hudutları yol geçen hanı yaptığı gerçeğini değiştirmez. CHP kötü bunlar Suriyelileri doldursun ülkeye sıkıntı yok mu diyorsun
CHP nasıl bir parti herkes biliyor ben CHP yi savunacak değilim ama sen ülkeleye milyonlarca Suriyeliyi dolduran adamı savunuyorsun bize hudutlar namus diye öğretildi sınırdan giren çıkan belli değil ben bu adama nasıl sempati duyayım şimdi?
iki taraf var başka bir taraf yok kendini kandırma. yanlışı kim yaparsa yanlıştır. ama ordu suriyede güvenli bölge oluştururken bunu yapabilecek tek ittifak cumhur ittifakı bunu da görmek gerek. ayrıca hudutlar mevzusunda haklısın ama artık bu dediğin gibi olaylar yok herkes istediği gibi giremiyor ülkeye o yanlıştı ama şimdi durum bu değil. ayrıca rizede çayı toplayanlar hep türk cumhuriyetlerinden gelenler İstanbul'da tekstil sektörünü ayakta tutan bu ucuz iş gücü iyi düşünmek gerek
Bizim burada cobanlar eskiden Türk olurdu şimdi ucuz diye suriyeliler var tarlada çalışan eskiden Türk olurdu şimdi suriyeliler var benim halkım işsiz kalıyor ben bu adamlara bu yüzden zerre sempati duyuyorum ama CHP ye AKP den daha çok kızıyorum daha kötü bir parti. Yüksek ihtimal oyumu zafer partisine verecem Suriyelileri sınır dışı edecem demesi oy vermem de en büyük sebep
bulunduğum coğrafyada türk çoban bulmak imkansız genelde afgan bulunuyor o bile zorla. bizim insanımız tembelliğe alışmış çalışan yok hiç bir yeterliliği olmayan bile asgari ücrete burun kıvırıyor sanırsın yazılım dahisi. rizede benim gördüğüm yabancılar olmasa çay kalacak bu erzurumda çoban oluyor İstanbul'da tekstil işçisi başka bir yerde tamirci çırağı ufak işlerde bizim millet çalışmıyor hemen yüksek maaşlı iş peşindeler.
Çobanlık kolay değil eskiden asgari ücret den fazla verip çoban bulurlardı milletimiz tembel değil ama patron kesim emek sömürmek istiyor. Yaşadığım ilçede üniversite öğrencisi bile hafta sonu gider tarlada çalışır para kazanırdı çünkü günlük kazancı iyiydi ama şimdi ucuz diye suriyelileri çalışıyorlar. Yani halkımız kesinlikle tembel değil emeğinin hakkını istiyor bu ülkede 12 saat garsonluk yaptırım asgari ücret verenler var sonra çocuk işi bırakır iş beğenmiyor olur
valla senin mantığınla her gelen eskiyi kötülesin dursun bak tek sorum şu sana madem sana göre harika biri bu mansur yavaş bana 3 icratını söylede diyelim adam hakkaten yönetmiş 3 senedir ankarayı.
Tarafsız baktım zaten bu kadar kısa sürede alt yapı yapılamaz ayrıca akyurttaki olayın sebebi bir zmaan açık kanal olan yerin üstü kapatılıp yol yaplmis on beş sene önce bunu yapanlara sorabilirsin