AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Avukatın bile hakkını gasp etmişler. Bizim acilen eğitim sistemini değiştirip, İnsanlara temel eğitim olarak; kişilik eğitimi, karakter eğitimi, İnsan olma eğitimi verilmeli
tepki gösterenlerde antalya ruslardan herboku yerler denize tatile genelevine gitmiyorlarmi güzel kardeşim rkadinin etegine takmislar
bu tip insanlara medeni olmanın bir yararı yok kadın salonu terk ettikten sonra oranın ateşe verilmesi gerekiyordu
Ne öyle kendini beğenmiş gibi öne çıkıp konuşuyor. Mesele etek değil bence. Hem hiç avukat cübbeside giymemiş
Gayet normal de etek boyu yani öyle teşhirci bir şekil yok ortada.. Kötü olmuş.. Artık aşmak lazım bunları.
Hepsi kafayı yemiş bunların. Akılları fikirleri nerede. Ensar da sizden çıkarken neredeydiniz neden itiraz etmediniz.
Şu yobazlara fırsat verenlerin de, oraya çıkaranların da... Sesleri iyice çıkmaya başladı bu tarz sakallı ve sözde dindar geçinen tiplerin.
Bence on taraftakiler altini gordukleri icin rahatsiz olmuslardir , cunku on sira cok yakin insanlara altini gostermesi dogru mu sizce
Kadının oradan altı gözükmez
@NickSevmeyenlerden1 bendeki fikir sadece. Peki sana soyle bise soylesem , o kadin konusmanin sonunda ondeki oturanlar benim altima bakmaya calistilar , beni hic dinlemediler deseydi ne olurdu? Adamlari suclarlardi demi, e burada adamlar gorunmesin diye az geride anlat demisler gene adamlar suclu 😅anlatabiliyor muyum.
O kadın öyle bir şey diyecek biri değil. Bunu diyenler ortada. Zaten akıl var mantık var. Oradan altına bakamaz kimse. Çünkü insanların oturduğu yerle sahne arasında mesafe var. Mesafe olmasa bile öne gelip altına bakman gerekirdi. Mesafe olmasa dahi arkana yaslandığında görmüyorsun.
@NickSevmeyenlerden1 kanka tamam senin dedigine katiloyorum gorunmuyor diyorsun , ok dedim, benim soyledigim seye de sen o kadin oyle bise yapmaz diyorsun 😅 her sucu hocaya bulmayin ogrencilerin hic mi sucu yok? Tek tarafli dusunuyorsunuz. Kaldiki bir erkek kilotla girmek istese absurt bir sekilde konusma yapmak istese rahatsiz olurdu herkes erkegi kadini yok , birileri rahatsiz oluyorsa saygi gosterip uygun olmak lazim ortama , bunu gerektirir saygili olmak. yanlis miyim
Yanlışsın. Sen külotla dizde eteği bir mi tutuyorsun? Kadın külodu böyle bir şey bak.
https://www.hizliresim.com/rhiv0jo
Erkek külodu böyle bir şey
https://www.hizliresim.com/i668gfy
Dizde etek de bu.
https://www.hizliresim.com/apwjbj4
O kadına tepki gösteren sapık namussuz pezzz0ların o kadını çıplak görmeleri için kadının çıplak gezmesine, külotla gezmesine gerek yok. Çarşaf giyseler o çarşafın altından kadının külotunu sütyenini görüp tahrik olur o sapıklar. Orası bir konferans salonu, kadın orada sunum, konuşma falan yapıyor. Nasıl giyinmesi gerektiğini de biliyor. Oraya hiçbir aklı başında insan külotla gitmez. Giden de teşhirden hapse atılır. Kadına da erkeğe de yapılır bu. Yani dizde etekle külotu bir tutup da kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın. Bu geri... zekalılıktan başka bir şey değil.
@NickSevmeyenlerden1 ben ornek verdim hanimefendi bunlari siz bir tuttunuz. Her hatayi karsida gormeyin ortak bir karar alinmali bence diyorum , bjrileri birseyden rhatsiz oluyorsa , rahatsiz olan kisiye saygi duyulup , rahatsiz edilmemeli. Mesela gene bi ornek verim , tabi nereye cekeceksiniz bu ornegi merak ediyorum , gorecegiz bakalim.
Alt komsunuz sesinizden rahatsiz olsa ne yaparsiniz? Rahatsiz olan kisiye saygi gosterip sessiz olmaya calisirsiniz demi. Buda ayni sey iste , birileri rahatsiz olmus neden , rahatsiz olsalarda istedigimizi yapariz modundasiniz 😄
Bir konuya örnek verileceği zaman o örnek verilecek şey onun dengi olur. Külotla dizde etek aynı nitelikte mi de örnek veriyorsun? Yaptığın şey senin kişisel alanın çıkıp başka birinin kişisel alanına dahil edilirse rahatsız olursun tepki gösteririsin. Oturduğum apartmanda yüksek gürültü olduğunda üst kat komşumu sesi bana fazla geldiği BANA FAZLA GELDİĞİ İÇİN, EVİMDE OTURURKEN DUYDUĞUM İÇİN, BENİM KİŞİSEL ALANIMA GİRDİĞİ İÇİN gittim lisan-ı münasiple anlattım. O da dikkat ederiz dedi. Ama bir insanın giyimi, saç rengi, saç şekli senin KİŞİSEL ALANINA GİRMİYOR. Müdahale ederek SEN ONUN KİŞİSEL ALANINA TECAVÜZ EDİYORSUN. Madem öyle ben de kapalı kadınların baş örtüsünden rahatsızım gitsin açsın başını ya da ben senin giydiğin pantolondan rahatsızım eğildiğinde çatalın görünüyor ya da ben senin yazın giydiğin tişörtten rahatsızım içinden meme uçların belli oluyor giyme ya da sakal bırakmandan rahatsızım bırakma. Nefes almandan da rahatsızım bir köşede öl. ANLADIN MI?
Senin yaptığının aynısını yaptım sana.
@NickSevmeyenlerden1 kardes soyunun tecavuz edildigi zaman da sikayet etmeyin ozaman. Karsidaki kisi soyununca benim kisisel alanima girmiyor, soyundugu icin herkes, millet azar gelir senin kisisel biryerine girer, ozaman da sikayet etmeyi ver oldumu bacim. Bunu ben yaparim demiyorum, yapmam da zaten fakat etrafta goruyoruz birbirine tecavuz edeni mi ararsin taciz edenimi, ben bu olaylarin bir nebzede olsa onunegecelim herkes elini tasin altina koysun diyorum, sen yok biz tasin altina koymayiz bize koysunlar diyorsun. Kaldiki ne kadar konussam senin anlamak istemediginj burnunun dikine gidip orta yol bulmayacagini biliyorim bak ( benim dedigim olsun demiyorum orta yol diyorum) nasil isterseniz oyle yapin kardes, burnunun dikine gitmek birsey kazandirmaz ortak yol bulup ortak hareket edilmeli diyorum. Iyi gunler
O videodaki kadın soyunmuş durumda değil. Sen kıyafet giymiş bir insanla çıplak bir insanı ayırt edemiyor musun sapık ırz düşmanı? Bu ülkede kedi köpek de tecavüze uğruyor. Küçücük kız ve erkek çocukları camilerde okullarda tecavüze uğruyor. Onlar da mı çıplaktı? Sapıklığınızı başkalarına mal etmeye çalışmayın. Siz ırz düşmanı sapıklarsınız. Sizin gibilere bir delik olsun yeter. Ha başı kapalı ha açık ha kısa etekli ha uzun etekli ha dar giymiş ha bol giymiş ha yetişkin ha çocuk ha insan ha hayvan hiç önemli değil sizin için. Sizin için bir delik olsun yeter. Şikayet etsek de bir şey olmuyor. Sizin gibi sapık ırz düşmanları aramızda geziyor.
Biri senin karını kızını da sokakta saçı göründü, eli göründü, konuştu, sesini duydu diye tahrik olup tecavüz ederse hiç şikayetçi olma tamam mı abisi. Gerçi senin gibiler şikayetçi olmaz. Tecavüze uğrayan kendi anası, karısı, kızı olsa ne olursa olsun suçu kendi anasına/karısına/kızına bulur.
neymiş? din görevlilerymiş. bunu dile getirecek cesareti bulamamaları lazım..
Ampulün %70 i ısı sadece %30 u ışık yayar. Verimsizdir. Değişim şart. Anlayan anladı.
Ne diyeceğine değilde ne giydiğine bakmışlar. Urfa hiç şaşırtmadın.
Şerefsiz beyni bacak arasında ki köpekler dayanamamış tır.
Teşekkür ederim
Yurtta tecavüz ediliyor çocuklara sesleri çıkmaz. Kalkmislar burada Şov yapıyorlar
Anadolu comari bitmez bu ülkede , konuştuklarına değil eteğine bakmışlar
şanlıurfa gibi cahil ve çomar bir şehir için doğal görüntüler
Ben ömrü hayatım boyunca Türkiye halkından daha yobaz daha cahilini hiç görmedim duymadım
Bende
Çoğu bunu tahrik amaçlı kullanıyor şimdilerde iyi yapmışlar edep diye bir şey var.
Bu abartı bir mini etek değil ki daha doğrusu mini etek sayılmaz dizin biraz üstü
İsteyen istediğini giymekte özgür görmek ve görmemek konusunda da özgür insanlar sıkıntı yok
Bence olay başkadır etek giymesi kimi neden rahatsız etsin yoksa
Çok aptallar gerçekten (oradaki erkekler) başka da bir şey demiyorum.
Rahatsız olan çıksaymis kadın niye çıkıyor. Kör cahillik
toplum ahlakını aşağı yönde çeken bir hareket , ben haklı buldum.
Sonra millet niye islam düşmanı, arap kültüründen acilen arınmamız lazım.
O canım iyi olmuş elbise ya o birde bu kadar cahillik olur mu
Ne söyleyebilirim ki kime ne neyi neden nasıl giydiğinden?
Arabistan'da mı yaşıyoruz bu ne saçmalık yahu!!!
Urfa zaten Arabistan'dan farksız. Yobazın harman olduğu yerlerdendir.
Karı görünce kuduran cinsten mi ne bunlar ahahaha
Ya yemin ediyorum mallar bunlar 😡
Cahil bir ülkede yaşıyoruz işte
Hep diyorum
ne isterse giyer niye tepki gösteriyorlar
Ne saçma yaa şaka gibi
Haklı bulanlar camdan atlasın
Millet artık kafayı yemiş
Max Şanlıurfa zekâsı.
orada bir hukuk fakültesi açın. Alışsınlar
Sapık zihniyet ülkeye hâkim olmaya başladı.
Geri tayfa bunlar. Yallah arap ülkelerine.
Sende Yunanistana gidebilirsin
Yunanı denize anan baban mı döktü de yunana gidebilirsin diyebiliyorsun gevrek gevrek. Sen tanıyor musun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü be hey cahil oğlu? Bık bık bık konuşacağına arabistana ya da yunana yallah tazyik
Çünkü Yunan'dan bir farkın yok , bu ülke müslüman bir ülke istediğiniz kadar konuşun boş yapmaya devam edin siz
Sende yazdıklarımı oku bence
Yobazlar ülkeye yayıldı diyecek laf yok
Mesleki kıyafet adabı.
İnsanlar bir türlü medenileşemedi
Sanki popon açmış kadın?
Gerçi burası Türkiye. Normaldir
Adap bozulmamali bnce hoş değil
Hangi o çe böyle alçakça bir saldırı düzenlemiş ki? Avukatın yaptığı da tam bir terbiyesizlik. Oradan inmek yerine o şerefsizi salondan çıkartması gerekirdi.
aptal misiniz nesiniz ya ne demek bir etek icin konusturmamak koyde bile etekten baska bir sey giymiyolar be
Yobazlığın kaçıncı boyutu bu acaba. Kadının normal kiyafeti var. Buna da mı karışılacak artık?
Etek giymemiş ki elbise giymiş
Sovyet lideri stalin i hiç sevmesem de dincilere yaptığına hak vermeye başladım..
İsteyen istediğini saygı kuralları çerçevesinde giyer kimsenin karışma hakkı olmamalı
Yıl olmuş 2022 hala insanları giysilerine göre yargiliyorlar. Işte halimiz. Ibretlik
Ne var ki bu etekte 😂
Sapik zihniyetten başka bir şey değil.
Aptal mağara adamları
Bu kadarda pes dedirtir cehalet akıyor millette
Abazan bunlar...
Muz cumhuriyeti
Haksızlık
haksız buldum
Kıyafetin nesi var
yobazlık