Savaş olmadan bu haldeyiz, bir de savaş çıksa. kim bilir başımıza neler gelecek. Hedef şaşırtıp , seçimde 3-5 oy fazladan almak için politika bu kadar çirkin olmak zorunda mı?
Ülke ekonomik krizde, Cumhurbaşkanı Yunanistana savaş saçma eşiğinde. Amaç ne?
Seçimle ilgili mi bilmiyorum ama Azerbaycan'ın ABD si olan biz azerilere nasıl savaşı kazandırdıysak yunanlara da ABD kazandıracaktır batı tehlikede sınırımız tehlike de ayrıca seçimle ilgili mi bilmiyorum ama bunu yapmak büyük risk
Sırf ABD değil bütün NATO ve Hristiyan batı dünyası Yunanistan'a destek verir. Ukrayna'ya verilen desteğin en az 10 katı destek verilir. Yunanistan, Avrupa'nın doğuya olan sınırı gibidir.
Amaç ne bilmiyorum ama umarım savaş olmaz. Hem Türkiyeyi, hem Yunanıstanı çok seviyorum. Birilerinin hırsları yüzünden genç insanların öldüğünü görmek istemiyorum artık.
Bayraktarın İHA, SİHAları çocukluk arkadaşlarımın başının üzerinde yeterince uçtu umarım Yunanistanın goklerinde de uçmaz bu başkan bozuntusu kaç yıldır hakimiyette ama hiç işinin profosyoneli değil turkiyenin savaşa çekildiğinin farkında ve onlara zemin hazırlıyor bu adama kim oy verdi
Savaşlar ne için var ki? Benlik girdabına düşünce insan, görmüyor sağı solu... Kim neler yapıyor, neler hazırlıyor, neleri panlıyor göremiyor maalesef.
savaş olucaksa türkiyede biz almancılar dahil hiçbir turist kalmaz. hele dün üstümüzden geçen savaş uçaklarının sesinin korkusundan ilk bir irkildim sonra babam dedi işte asıl olayı.
Ege kıyısı ya, yakınlarda çok ada var. Özellikle Çeşme karşısında sakız adası çok yakın. Zaten bu adaların Yunanistan da olmasi ciddi mantik hatası ama gündeme bugün gelmesinde iyi niyet arayamam.
Türkiye orman yangınları olduğu dönem uykudan uyandıracak derecede uçaklar geçiyordu Allah Allah diyorduk hep İzmir 'de. Zaten uzun zamandır 2020'den beri sürekli savaş açacağız diyorlardı buda ayak sesi işte ama ne hikmetse seçim öncesi karşılık verildi
Yaa resmen ilgiyi dağıtıp algı oluşturma amaçlı olduğu o kadar net ki. Zaten Yunanistan 20 uzun yıllardır ege de sayısız hak ihlali yapti. Ama seçime 1 yıl kala hoop başladik atar gider yapmaya. Koltuk için ülkeyi savaşa sokarmi diye düşününce ben evet diyorum.