Şu an da gündem olan bir konu, siz ne düşünüyorsunuz? Silivri soğuktur çok yükselmeyelim lütfen gençler
"Erdoğan istifa" talebi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet silivri soğuktur belki ama şimdilik bu böyle onların yaptıkları kötülüklerinin ve haksızlıkların bedeli kendilerine er geç sorulacaktır ALLAHIN azabı ve gazabı çok çetindir ve adaleti de kılıçtan keskindir o sebeple bu adı ak ama kendi kara olan oluşum elbet mutlaka bir gün belasını bulacaktır ve yaptıkları yanlarına kar olarak kalmayıp hepside hem bu dünyada hemde ahirette cezasını çekecektir bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın yaani 📖💀🦴
Bir Ak parti secmeni benim dusunceme gore elbette Recep Tayyip Erdoğanın istifasini isteyebilirsiniz. Bunun suc oldugunu söyleyen de yok. Zaten bu twitin amacı da sanki bir sucmus gibi lanse edilip insanlarin zihinlerinin bulandirilmasi bence. Bu arada benim de Recep Tayyip Erdoğanin istifa etmemesini istemeye hakkim var.
Seçimler var ve demokratik ülkelerde olduğu gibi seçimlere kadar saygıyla bekleyeceğiz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki doğru dünyaya bir defa geliniyor kalite ucuz bir hayat hakkı degilmi insanların. Siyasilerin hatalarını halkın çekmesimi lazım. iyilesen birsey göremiyorum uzaya yemek götürmek haricinde 😄