https://kronos35.news/tr/uzay-yolcusu-yemek-goturecek-neden-zengin-mutfagimizdan-bir-seyler-gitmesin/

Bu haberi görünce ilk önce troll mu diye düşündüm ama ciddi ciddi bunu demiş sayın başkan
Sayın başkana sormak lazım uzay ajansına bütçe olarak 4 milyon kusur ayrıldı astronot elbisesi 12milyon dolar daha ortada neyle uzaya gideceğimizi geçtik hangi yemekleri goturelim araştırması mi yapalım...
Uzay Ajansı Başkanı böyle bir açıklama mı yapmış? Bu nasıl bir açıklama yahu, neyin kafasını yaşıyorlar? Şaka gibi yemin ediyorum, neyle sınanıyoruz böyle.
Boş haber. Bomboş açıklama.
Astronot giysisinin 12 milyon dolar, Türkiye Uzay Ajansı bütçesinin 5,4 milyon dolar olduğunu okuduğum günden beri devamlı gülüyorum. Gerçi bu habere gülmüştüm. Bu haberden sonra ciddi ciddi bir beklentim olması benim saflığım.
basların ajansına yemegıne
dolar kaç lira 16.76 yarın akaryakıt zammı mevcut.
bıraksınlar boş işleri. sacma sapan bir hükümetin fısıltıları.
Kendimizi göndersek kafi 🤭
Teşekkür ediyorum Eig için 🙏🏻🎈✨
Rica ederim :)
Cevap
9Cevap
Pizza
Uzaylılar için mi yemek gönderiyorlar? Bu kafa bir tek bizim milletimizde var garip ve komik
😂Lahana çorbası, nasılsa sıvı havada asılı kalıyor uzayda , tomucuk şeklinde yeşilimsi olur hop hop diye havadan kapılır😂
Ne cahillik bu güldüm resmen. boyle düşünüyorsalar astronot yerine Nusreti göndersinler
Cahilleri kandıracak yolları buluyorlar.. marsta mangal yapar ız venüste yağlı güreşler..😂😂
iskenderrrrrrr sole uzay gozuyle bi iskender yesinler
usta marsa 2 bol acılı lahmacun 1 adana yanına da şalgam
Türk yemekleri mi?
Yani uzaya lokanta / kebapçı açmak için gitmiyoruz değil mi?
Kelle paça gönderelim madem, o soğukta üşümesinler. Bol sarımsak, tereyağı ohh
Czn burak'ı götürsünler taze taze pişirir ordada bir şube açar
Bir tarihçi olarak inanilmaz bir şey, 2001 de luksemburgdan maaşları ödemek için 1 milyar dolar dilenen ülkeden uzaya çıkacak ülkeye
Yemeklerden once Yunanları gönderelim yiyeceklerimi çalip duruyorlar hirkizlarrr.
Ben hemen bi kısır yapayım ona
Ben onların dertlerini... Neyse
Lahmacun şart. O bir Türk usulü fastfood 😅
Ülker petibör gönderebilir 😅
Uzaylılara kültür tanıtımı mı yani 😂
andersenden masallar
Masal gibi demi Ecevit döneminin batmış ülkenin şimdi uzaya gidiyor olmasi
Ülke uzaya gitmiyor ki uzay turizmi yıllardır var artık parasını ödeyip uzaya insan gönderebiliyorsun mesela Elon Musk'a parasını ödeyen gidebiliyor.
@ELPROFESSSOR yeni küçültme diliniz mi 😂 mesela Ruandadan da turist olarak uzaya gidebiliyor muyuz? Şimdi dersin Almanya bizi kıskanıyor😂
kokoreç
Adana kebap
Mercimek köftesi 😂
Ankara kavurması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?