Bu aslında ülkenin ve memleketin menfaati adına yapılması gereken bir şey ama çoğu insan paranın kulu ve kölesi olduğu için maalesef bu inşaat şirketi kadar dik bir duruş sergileyemiyor. Herkes öncelikle şunu anlamalı, bu insanlar artık burada mülteci ve sığınmacı değil işgalci. Resmen memleketi ağır ağır işgal ediyorlar. Suriye'de savaş falan yok, kimse kendisini kandırmasın.
Bu durum ü, lkenin kendi vatandaşını zor durumda bırakıyor. Fiyatlar artıyor ve ev bulmak zorlaşıyor. Sokayım yabancı uyruklu insanların ülkeden mal satın alarak vatandaşlığa girmesine lan!!! Böyle iş mi olur? Resmen peşkeş çekmektir bu. Tüm amaç para kazanmak. Sırf para için şirketler kendi ülkesinin vatandaşını zor durumda bırakıyor. Bütün şirketler bu görseldeki gibi yapmalı. Helal olsun görseldeki şirkete.
Irkçı vs değilim sadece Müslüman olsun yeter ama benim ülkemde benim vatandaşım bu ülkenin cefasını yıllarca çektikten sonra para karşılığında vatandaşlık almasına karşıyım Aynı şekilde mal edinmesine de karşıyım ülkeye 1000 dolar gönderen aylık burada sağlık personelinden daha lüks bir hayat yaşıyor
Yanlış yaptılar çok yanlış.. Bu kadar rahat giremeyeceklerdi bu topraklara.. Atatürk'ümüz dişiyle, tırnağıyla canını verircesine mücadele ettiği bu toprakların, fütursuzca işgal edildiğini görseydi yer yerinden oynardı.. 🥺
dünyanın birçok yerinde bu uygulama var zaten 400 bin dolarlık bir ev alırsan veya taşınmaz o zaman vatandaşlık kazanibilirsin fransada 500 bin dolar şu an..
Doğru evet öyle ama oralarda her birey için o miktarı ödüyorsun ama burada bir baba aldığı zaman tüm ailesi vatandaş oluyor. Geçen hafta 6 çocuklu bir iranlı aile 400 bine 8 kişi vatandaş oldu.
Savaşta kan akıtılarak kazanılan toprağımız, omurgasız vatan hainlerinin boktan parasıyla sahte vatandaşlık kazanılamaz. Onaylamıyorum ulan!!!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nefret ediyorum hepsinden.! Defolsunlar kendi ülkelerine yeter artik! Parayla vatandaşlık satıyor millete ya delirmemek elde degil!!! Bu adamlar kendi vatanlarina hainlik yapmış kacip gelmisler bizim topraklarimiza hayli hayli yaparlar! Askerlik yapmayacaklar ülkede savas olsa bunlarin adi bile gecmeyecek ulan 15 temmuzda nerdeydi bu suriyeli picler! Biz koruyalim biz doyuralim onlarda zevkini yasasin sabah aksam cocuk yapsınlar hakkimi helal etmiyorum allahindan bulsunlar!!!