Muhalefet Partileri Neden Ekonomiyi Düzeltmek İçin Ellerinde Proje İle Hiç Miting Yapmıyor?

Dikkat ediyorum. Eline mikrofonu alan Ey Erdoğan, alım gücünü düşürdün, gençler işsiz, çiftçi aç. Bunun tek suçlusu sensin diyerek yaptıkları tek şey iktidarı suçlamak. Kardeşim milletin oyuna talip iseniz biz gelirsek şunları yapacağız diye ekonomi programınızı açıklayın ki insanlar da ona göre değerlendirsin sizi. Böyle programsız kuru laflarla insanları, özellikle bilinçli gençleri ikna edebildiklerini hiç sanmıyorum nedense. Herkesin derdi iktidara gelmek olmuş. Kimse ülkem için bu ekonomi programını hazırladım. İktidara gelirsek Allah'ın izniyle bu ekonomi modelini hayata geçireceğiz diye açıklama yapmıyor. Gerçekten çok yazık. Ülke çıkarı değil, iktidar sevdası olduğu sürece bu ülkeyi kimse ileriye götüremez diye düşünüyorum.
Muhalefet Partileri Neden Ekonomiyi Düzeltmek İçin Ellerinde Proje İle Hiç Miting Yapmıyor?