Millet ittifakı neden hükümetin yaptığı yeniliklere karşı çıkıyor?

Öncelikle amacım kimsenin siyasi görüşünü yargılamak değil sadece seviyeli bir şekilde tartışmak istiyorum. Millet ittifakı neden hükümetin yaptığı yeniliklere karşı? Anlamıyorum devlet araba yapıyor karalamaya çalışıyorlar savaş uçağı yapıyor karşı çıkıyorlar neden? Kendileri bugüne kadar hiçbir şey yapmamış insanlar neden başkalarının yaptığı yeniliklere karşı çıkıyor? Hele yeni yapılan arabayı karalamaya çalışmalarını anlamıyorum adamlar uğraşmış bir araba koymuşlar ortaya destek olmaları gerekirken kötülüyorlar yok bu araba çalışmaz yolda kalır normal bir insanın sevinmesi lazım ortaya birşeyler koyabildiğimiz için ama yok devletin başındakini sevmeyebilirsin ona saygı duyarız ama emeğine saygı göster hiç olmazsa bir de devletin başına geldikleri zaman bütün bunları durduracaklarını söylüyorlar yani araba yok savaş uçağı savaş gemisi yok yenilik yok hiçbir şey yok dışarıya karşı ne kadar savunmasız olacağımızı düşünebiliyor musunuz? Kendileri ülkenin başına geldikleri zaman nasıl bir yenilik yapmayı düşünüyorlar merak ediyorum açıkçası bu ülkeyi kalkındırmak istiyorlarsa eğer neden karşı çıkıyorlar herşeye? Hdp ile el ele kol kola gezmelerini saymıyorum bile zaten başımıza gelince apoyu demirtaşı serbest bırakacağını söylüyor bunların serbest kaldıklarında neler yapacağını düşünebiliyor musunuz? Ortada ülke diye bir şey kalmaz o zaman gerçekten düşüncesi bile korkunç ben öyle düşünüyorum yani siz ne düşünüyorsunuz?

Millet ittifakı neden hükümetin yaptığı yeniliklere karşı çıkıyor?