Tekrar diyorum ben Türk'üm esaret altında yaşamaktansa yaşamamayı yeğlerim iyi parti kurdistan diyenleri destekliyor hdp terörist parti zaten diğer partiler göreceksin yeni kurulanlar yüzde 2 3 alacak chp de abd nin köpeği sözde başkan aponun heykelini dikeceğiz diyen adamı kürtlerden oy alabilmek için çıkaracağız diyor kendilerine Mustafa kemalin itleri diyenleri savunuyor fatih Erbakan desen babasının adını kullanarak biryerlere gelmeye çalışıyor ümit özdağ dünkü çocuk terörü bitiren soyluya kafa tutuyor tek derdi mülteciler gelecek hakkında hičir şey vaat etmiyorlar tek dertleri ekonomi Erdoğan Erdoğan insin de nolursa olsun tek dertleri koltuk ülke yonetmekle alakası yok bunların işleri güçleri yalan dolan Atatürk yaşasaydı bunların alayını İzmir'e kadar kovalardı
Ya ekonomi tamam güzel değil hatta berbat ben bunu savunmuyorum bak sporcuyum tavuk göğsünü 55 tlye alıyorum ama aynı zamanda ben mağaza işletiyorum adam evindeki sıfır malzemeyi satıyor milyarlar verip yenisini alıyor neymiş modası geçmiş benim eski patron bir milyonluk arabası var güzel iş yapan dükkanı var evi var açım diye ağlıyor bunları gördükçe sinir krizi geçiriyorum
Ümit Özdagin kötü olumsuz bir yanını soyle. hadi tamam chp hdp iyi parti cart curt anladık. zafer partisini de hele kimlerle beraber 😃 Sen ufkumuzu aç biraz
Beni takip et demiyorum zaten. gündemde paylaşımlarda benim paylaşımımi görürsün işte. hani siyasetçi göremiyorum demişsin ya o yüzden gör diye dedim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben devletimin ve milletimin yanındayım milli değerlerimize sahip çıkanlarla birlikteyim
Yani?
Ülkeyi mültexi dolduran biri mi milli güldürme
Toplumun hangi kesiminin oy kullanmaması gerektiğini düşünüyorsunuz? ↗
Maraşlı olmasından belli
Devletimin ve milletimin yanındayım diyince ak partili olduğumu düşünüyorsan doğru yoldayımdır
Devlet şu an onların elinde, enayi milletin çoğunluğu da onlarda (hileyle) ondan yani bide nickten
Ben çıkar ilişkisi olduğunu düşündüğüm için AKP dedim zira çıkar ilişkisi dışında akp ya da mhpye oy veren aten milli değildie
Mevcut hükümeti savunmak için bor sebep söyler misiniz? ↗ ?
Tekrar diyorum ben Türk'üm esaret altında yaşamaktansa yaşamamayı yeğlerim iyi parti kurdistan diyenleri destekliyor hdp terörist parti zaten diğer partiler göreceksin yeni kurulanlar yüzde 2 3 alacak chp de abd nin köpeği sözde başkan aponun heykelini dikeceğiz diyen adamı kürtlerden oy alabilmek için çıkaracağız diyor kendilerine Mustafa kemalin itleri diyenleri savunuyor fatih Erbakan desen babasının adını kullanarak biryerlere gelmeye çalışıyor ümit özdağ dünkü çocuk terörü bitiren soyluya kafa tutuyor tek derdi mülteciler gelecek hakkında hičir şey vaat etmiyorlar tek dertleri ekonomi Erdoğan Erdoğan insin de nolursa olsun tek dertleri koltuk ülke yonetmekle alakası yok bunların işleri güçleri yalan dolan Atatürk yaşasaydı bunların alayını İzmir'e kadar kovalardı
Ekonomi olacak her sorunun temeli o Maraşlı canlı
Ya ekonomi tamam güzel değil hatta berbat ben bunu savunmuyorum bak sporcuyum tavuk göğsünü 55 tlye alıyorum ama aynı zamanda ben mağaza işletiyorum adam evindeki sıfır malzemeyi satıyor milyarlar verip yenisini alıyor neymiş modası geçmiş benim eski patron bir milyonluk arabası var güzel iş yapan dükkanı var evi var açım diye ağlıyor bunları gördükçe sinir krizi geçiriyorum
Ümit Özdagin kötü olumsuz bir yanını soyle. hadi tamam chp hdp iyi parti cart curt anladık. zafer partisini de hele kimlerle beraber 😃
Sen ufkumuzu aç biraz
İstatistik ne diyorsa ona ver sen muhalefette. takım tutar gibi tutma partiyi ülke meselesi bu
Ülkeyi düzeltecek bir siyasetçi maalesef göremiyorum.
Son paylastigim gündem gönderimine bak
Neden 😅
Sen bak
Seni takip etmiyorum nasıl görebilirim sorunu ayrıca devlet meselesimi ne bu ısrar 😅
Beni takip et demiyorum zaten. gündemde paylaşımlarda benim paylaşımımi görürsün işte. hani siyasetçi göremiyorum demişsin ya o yüzden gör diye dedim 😀
Okey bakayım bakalım senin şu meşhur soruna😂
Recep Tayyip Erdoğan
Ak parti
Cumhur Ittifakı
Puhahaha 😃
Akp ye oy veririm diyenler lütfen görüş yazsın engelliyeyim
Ülkeyi kim düzeltecekse o
Valla sanırım vereceğim bir parti yok :)
İyi parti