bu itfaiye de olmasa xd korkardım bi anda görsem ama itfaiyeyi aramak aklıma gelmezdi :d
Yılanı çıkarır boş araziye bırakırdım. Fareleri temizleyen en yardımcı hayvan o..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Araç sahibi ; lütfen dışarı çıkar mısın?
Yılan : yoo
Araç sahibi - Yaa lütfenn
Yılan - Yoo niye çıkıyım..
Sanırım aralarında böyle bir sohbet geçti heralde
Yılan çıkmak istemedi ne demek. Kafasını tutarsın çeker alırsın sanırsın anakonda. Bazen çok mu abartıyoruz diye düşünüyorum
Yuva yapmış olabileceğinden korkup yaklaşmamaya çalışır, yardım isterdim. Çıkarmaya çalışması yanlış olmuş.
Allah'tan Arabanın içine girmemiş yoksa sürücü Araçtan bile atlayabilir di de 😅 Yani Ne mi Yaparım Bilemiyorum ama üstünden alıp Doğasına bırakmak daha uygun öldürmek olmaz Oda bi canlı çünkü
Adamdaki cesarete bak, uğraşmış birde onu çıkarmaya. Ben bakamam bile ki itfaiye filan düşüneyim, o araca bir daha binemem elimi bile sürmeden elden çıkarmak sonraki aşama...
Aracın motoruna yılan girdi diye araç mı satılır.
Ne kadar şımarık bi toplum haline geldik. Acayip acayip huylar gelişti
@Merhametli_Adam şımarıklik değil fobi oluşur insanda, her biniste aklıma gelir binemem
@Dördüncümurat4 seni fırsatçı bedavaya verecek değilim sadece elimi sürmeden anahtar ve noter işlemleri ok😉
Yılanlı arabayı kim alır 🤷🏻♀️🙄 yılan kokusunu bırakır hep yılan girer 🤪 bilmiyor musun 🫢 piyasanın 15.000 altına alırım 🤷🏻♀️
Kaputu açardım. Yılanı görürsem, çevredekilerden itfaiyeyi aramalarını isterdim. Yılan çıkarıldıktan sonra güvenle yola çıkardım.
Biz klimanın altına kaçıyoruz bunlar lav bulsa onun içine atlayacak
Yılan fobim var. Bu benim arabanın motorundan çıksa ben o arabaya bir daha binemem. Ya başka yerinden de yılan çıkarsa. Ben satarım valla o arabayi
Önce zehirli olup olmadığını kontrol edip kendim çıkarırdım sürüngen fobim yok;)
İşe geç kalıp patrona anlatsan inanmaz :D
Yılanı zarar vermeden doğa bırakırdım
Yüreğime iner vallahi okurken bile fena oldum
tekrar kapatirdim :))
Bide uğraşmış yani 😂
Sanırım bir daha korkudan o arabayı kullanamazdım
Yılan sıcak yeri sever motor da sıcak
Kalp krizi geçirirdim
Çığlık atardım😂
Şaşırırım😂
Üzülürdüm
En İyi Kız Görüşü