Koskoca Prof. Celal Şengör: "Tarihte Musa ve İsa peygamber diye biri yok. İbrahim de hiç yaşamamış. Bunların hepsi masal." diye talihsiz bir açıklama yaptı.
Hayatım da bu adam kadar boş konuşan birini görmedim 😀 İmam Gazali bize kazık attı diyor. Soruyor biri bu kazık ne? Cevap çünkü çok zeki 🤣 Bir de soru sorduğun zaman senin soruna cevap vermek yerine sürekli konuyu saptırıp alakasız yere çekip cevap veriyor. Senin soruların da hep askıda kalıyor. Evrimc ağacı kurucusu bazı sihirbazlar sırrını açıklamıyor diye soytarı ilan ediyor. Bu nasıl bir kafa arkadaş. Adam sana sırrını açılmak zorunda mı? Bu onu neden soytarı yapsın. Sonra da kırmızı asa sorularını soruyor Celal Şengör'e soru ile cevap o kadar alakasız ki, sürekli bunu yapıp, konuyu saptırıp başka yere çekerek cevap veriyor. Konular da hep askıda kalıyor. Kırmızı Asa Serisini izleyen herkes bunların nasıl insanları kandırdığını çok iyi anlar.
Bende ateist olduğum için tanrıya inanmıyorum, ben haklı olduğunu düşünüyorum dinler genelde insanların uydurmasıdır bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şengör zaten ateist olduğu için bu sözleri kullandı. Ateist olması ve inanmaması kendi tercihidir fakat düşüncelerini saygı çerçevesi içinde ifade etmelidir. Ifade özgürlüğü var ama "masal" diyerek saygısızlık etti. "Masal" diyerek inançlı insanları aşağalıyor çünkü küçücük çocuklar gibi saf olduğumuzu söylemek istiyor. Bir profesöre böyle bir saygısızlığı hiç yakıştıramadım. Ne olursa olsun, asla terbiyesizce konuşmamalı. Onun yerinde olsam kendimden utanırdım.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Celal Şengör'ün "Tarihte Musa peygamber yok, İbrahim de hiç yaşamamış. Bunların hepsi masal" sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?