Bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Hayatım da bu adam kadar boş konuşan birini görmedim 😀 İmam Gazali bize kazık attı diyor. Soruyor biri bu kazık ne? Cevap çünkü çok zeki 🤣 Bir de soru sorduğun zaman senin soruna cevap vermek yerine sürekli konuyu saptırıp alakasız yere çekip cevap veriyor. Senin soruların da hep askıda kalıyor.
Evrimc ağacı kurucusu bazı sihirbazlar sırrını açıklamıyor diye soytarı ilan ediyor. Bu nasıl bir kafa arkadaş. Adam sana sırrını açılmak zorunda mı? Bu onu neden soytarı yapsın. Sonra da kırmızı asa sorularını soruyor Celal Şengör'e soru ile cevap o kadar alakasız ki, sürekli bunu yapıp, konuyu saptırıp başka yere çekerek cevap veriyor. Konular da hep askıda kalıyor. Kırmızı Asa Serisini izleyen herkes bunların nasıl insanları kandırdığını çok iyi anlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben hep söylerim insanlara şu gdoyu fazla vermeyin diye İsrail'e. Ülke kaç yıldır insanların biyolojik yapılarını bozdular. 🤣🤣🤣
Bende ateist olduğum için tanrıya inanmıyorum, ben haklı olduğunu düşünüyorum dinler genelde insanların uydurmasıdır bence
Şengör zaten ateist olduğu için bu sözleri kullandı. Ateist olması ve inanmaması kendi tercihidir fakat düşüncelerini saygı çerçevesi içinde ifade etmelidir. Ifade özgürlüğü var ama "masal" diyerek saygısızlık etti. "Masal" diyerek inançlı insanları aşağalıyor çünkü küçücük çocuklar gibi saf olduğumuzu söylemek istiyor.
Bir profesöre böyle bir saygısızlığı hiç yakıştıramadım. Ne olursa olsun, asla terbiyesizce konuşmamalı. Onun yerinde olsam kendimden utanırdım.
Kendi b@kunu yiyen insan değil mi bu? Zararları ortada.
Bu şahıs zat bazen doğruyu söylüyor bazende böyle saçmalıyor.
Bu tipler iki doğru arasına büyük bir ysnlkşın/ yalanı korlar
Bu şekil aldatırlar
Çünkü işleri bu
Bozmak
Bu adam zaten ateist. dinlerle alakalı hiç bir şeye inanmıyor.
yine bir gündem değiştirme çalışması gibi göründü bana
Bu adam ne profu ne hakkinda aciklama yapmis la. vuk
Bende mesihim. Herkes bir şey söylüyor nasılsa.
İsa tarihi kayıtlarda var
İyice şaşırdılar
ya doğruysa 🤨
Adan ateist ne dese hakli
Herbokolog adam işte
Sktr lavuk
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş