Ümit Özdağ hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bakış açısını beğeniyorum bu ara sıkı takip ediyorum fikirlerini düşüncelilerini anlamaya çalışıyorum. Farklı bir muhalefet yaptıgını görüyorum kaçak değil dpbra şekilde muhatabına yönelik söylemleri cok iyi. Tek sıkıntısı her ne kadar dogrular da olsa üslup yanlış cok sert çok sokak ağzı. Bu şekilde herhangi bir gruba girmeyip kendi fikirleriyle siyaset yapmaya devam ederse bende bir oy alması muhtemel
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Mayıs 2022 itibariyle güzel şeyler düşünüyorum. Haziran 2023’e kadar döner mi kıvırır mı farklı ittifaklara girer mi bilmiyorum. Böyle devam ederse ciddi bir rakip olacağını düşünüyorum. Devam etmeli. Bu daha da güçlenmeli bu haliyle.
boş balon. İyi hoş konuşuyor da sonunun geleceğini zannetmiyorum. Yüzde 5 alamaz
Düşünmüyorum siyaset sevmiyorum
Zafer Partisi'ne oy vereceğim
Gereksiz bir parti o da vasıfsız bi eleman
Ulan vasıfsız dediğin adam profesör ve 2 dil biliyor 😀 hangi siyasi böyle
Ben klasik hulogcular gibi ölümüne desteklemem kimseyi. yarın yanlış bir hareketini göreyim ümit Özdağ i desteklemeyi de bırakırım. ama şu vakte kadar hep doğru çizgide ve bozmadı. sana yanlış gelen yeri neresi başkan söyle de araştıralım bakalım öyle mi değil mi 😃
Gereksiz bir parti.
Destekliyorum
İnsallah iktidar olur
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş