Herhangi bir parti tam olarak doğru gelmiyor bana Ümit Özdağ' ın mülteciler konusundaki tavrı güzel bu adamın seveni de sevmeyeni de var Sizce sevme ya da sevmeme sebepleri? (Arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum düşüncelerinizi merak ediyorum herhangi bir taraf vs tutmuyorum ümit özdağ dan başlıyım dedim sormaya )
Eğri oturalım doğru konuşalım. Bu adamın bazı görüşleri güzel ama mafyöz tarzda konuşuyor. Yok aşağı in yok dini duyguları olanlara karşı aşırı bir kaba dili var. Onuda geçtik takiyyeci birisi gösteriş meraklısı. Camiye gidip yanındaki adama kamerayı açtırıp birşeyler söylemesi filan. Bana dürüst gelmiyor ve şimdiden böyle yapmaya başladıysa başa geçerse şu an başınızdaki olanı bile mumla ararsınız. Ortalığı kutuplaştırmaya çalışması pek iyi bir şey değil. Siyasette omurga elbette olmalı ama bu uslup iyi bir üslup değil. Ha birde depremde akpartilileri önce kurtarıyorlar demesi ve sırf bir kamerada stk birisi elinde telefonu görüp. Hırsız suriyeli diye konuşup elinde patlaması gibi olayları var.
Mültecileri göndereceğim dışında bir fikri, tavrı veya yöntemi olmayan. Boş boş konuşup etrafa nefret kusan faşist biri. Partisinin de mültecileri göndereceğiz söylemi dışında bir projesi yok. Zamanında MHP de genel başkanlık için aday olmuş ama delegelerden oy alamamış biri. En büyük başarısı da Muharrem İnce ile kahve içmesi. Muharrem de sevmem de neyse. Al birini vur ötekine.