Sorumda kavga istemiyorum. Herkes saygılı bir şekilde düşüncelerini anlatırsa mutlu olurum 🌸
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne oyunu
Halkı gütme oyunu.
Akp onu iyi yapar
Evet. Ama tek başına yapamaz yanına MHP, Perinçek, Sinan, BBP, Hizbullah karşısına CHP, iyi parti, Saadet, ümit, hdp vs lazım.
Ümit Özdağ dışındaki siyasiler konusunda haklısın maalesef
Ona saplanıp kaldığın için o hariçmiş gibi geliyor sana. Aynı yazıyı okuyan biri de "iyi parti hariç" haklısın diyebilir. Bakış acımıza göre değerlendirmeler yapıp her şeyi istediğimiz gibi algılamamiz mümkün.
Peki yaptığı hatalar nedir size göre?
Hatası yok. Rolünü gayet iyi oynuyor.
Cem Gürdeniz varken neden Sinan Oğan gibi birisini aday yaptığını düşünüyorum.
@ptal birisi. Kendisi aday olsa kazanırdı @ptal diyorum çünkü kendisi yerine sinan oğan gibi omurgasızı aday gösterdi
Türk halkına iki dakika saygılı ol diyince 2 saniye sonra Türk halkı;
Bacım ne alaka? Adam suriyeli gondericem deyip aday olarak bilerek seçilemeyecek aday ortaya koydu yani suç şimdi bende mi oluyor
Aptal diyorsun ya hani... Bende soru detayında saygılı olun diye de belirttim
Ben saygısızlık yapmadım gerçekleri söyledim. Kendisi aday olsa seçilirdi saçma sapan birisini aday gösterdi.
Doğru söylediği şeyler var. Sığınmacı meselesinin tehlikesinden bir tek o haberdar ama insan olarak iyi biri değil
Neden
Bursa Amed maçında Yeşil pankartı açanlara helal olsun diyip toros otosu paylaşması, türkçülüğü ırkçılığa sürüklemesi, kürtleri kötüleyip ermenilere laf etmemesi. En önemlisi de MHP'nin karanlık kişilerinden biri olması.
Söylediği çoğu şeye katılıyorum
Bende
Babasına hain diyorlar kendisine hain diyorlar. Ama bakıyorum bakıyorum diyenler * cocugu çıkıyor nedense
Asıl içimizdeki o hainleri ayıklamamiz gerekiyor
O iş yaş. 20 milyon insan kesmek lazım
Hahahahahaha kanım dondu 😂😂
🤷🏻♂️ valla o tacizci, hırsız, hain şerefsiz kiseyi yaşatmam
Seni 1 yıl boyunca Cumhurbaşkanı yaptım 👑🤴
Yürü kim tutaaar beeeeeğ
Ahh ah adalet bakanlığı veya iç işleride olur
sogudum son sınavını iyi veremedi.
Türk kiligina girmiş yahudi
En güvendiğim siyasetçi.
Darbeci hain babanın Japon fırlatması spermi
Boş bir insan
Neden
Sevmem hemde hiç
Neden
Yenilikçi değil
Sığ bir düşüncesi var ve samimi gelmiyor.
Ne gibi bir yenilik istiyorsun?
Sığ düşünceden kasıt nedir
Milliyetçilik başka ırkçılık başka bir şey bu adam bunu anlamıyorum, suriyeliler göndermek başka bir projesi yok , mülteciler üzerinden siyaset yapıyorlar
Irkçılık yapması sığ bir düşüncedir.
İyi de mülteciler cidden ülkenin en büyük sorunu... Bunu herkes biliyor.
Irkçılık yaptığını düşünmüyorum. Ne konuda ırkçılık yapıyorlar?
Mülteciler değil , ekonomi ve adalet ve insanımızda anlayış yok, nasıl ırkçı değil bu söylemleri avrupada söylese yargılanır.
Knk mülteciler geliyor en düşük ücretlerle çalışıyor.. İş verenler hep mülteci alıyor. Zaten işsizlik fazlaydı daha da arttı. Ayrıca herkes kendi ülkesine gitsin benim ülkemde ne işi var onların? Bu ırkçılık değil. Atalarımız boşuna dememiş evli evine köylü köyüne diye... Ayrıca zaten Türkiye'de suç oranı biraz yüksekti. Mülteciler geldi daha da çoğaldı. Mültecilere yapılan yardımlar, maaşlar ve ücretsiz hizmetler kimin cebinden çıkıyor? Ümit Özdağ buna tepki gösteriyor...
Daha da anlatmak isterim ama üşeniyorum. Yine de sizin ideolojinize yakın bulmadığınız için sevmiyorsanız bu sizin seçiminiz.
Allahtan avrupada yaşıyorum neyin ne olduğunu biliyorum.
Ayrıca Avrupa bizden kat be kat daha fazla ırkçılar
Yaşamasam inanacağım.
Avrupa'da yaşıyorsun ve yaşamadığın ülke hakkında siyaset hakkında atıp tutuyorsunuz? Yaşamadığın ülkenin halkı için bir seçim
Seçim mi yaptın?
Ben doğruları söylerim ve bu partiden bir şey olmaz daha çok ağlarsınız böyle giderse neyse.
"Allahtan avrupada yaşıyorum neyin ne olduğunu biliyorum." Böyle diyerek zaten herşeyi özetledin ve ciddiye alınmaması gereken bir şahsiyet olduğunu kanıtladın. Esenlikler dilerim. İyi akşamlar
Ağlarsınız hep işiniz bu
Bir insan kendi ülkesindeki insanlara nasıl bu kadar kin dolu ve nefret dolu olabilir?
Kinim ve nefretim yok kimseye
Belli oluyor
İki yerde yaşadım herşeyi iyi biliyorum.