Gündem Son zamlardan sonra Reis size çay fırlatsa alır mıydınız? jazz-yapma Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Son zamlardan sonra Reis size çay fırlatsa alır mıydınız? Son zamlardan sonra Reis size çay fırlatsa alır mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Reis bir postasına yarım kilo çay dese koşacak insanlar oluşturdu hemide içmez anı olsun diye saklamak için... 1 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 312 cevap paylaştı. Aman aman kalsın, ondan gelecek yardım Allah’tan gelsin :d 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görsel iyiymiş bunu kim yaptıysa paintle mi yapmış acaba 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Alırım. The tea of trohes😃 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Gündem konusunda 557 cevap paylaştı. Agzimla kapardim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reis bir postasına yarım kilo çay dese koşacak insanlar oluşturdu hemide içmez anı olsun diye saklamak için...
Aman aman kalsın, ondan gelecek yardım Allah’tan gelsin :d
Görsel iyiymiş bunu kim yaptıysa paintle mi yapmış acaba
Alırım. The tea of trohes😃
Alırdım neden almiyim
Recep Tayyip Kılıçdaroğlu
alırdım. s
Agzimla kapardim