Aşk İlişkileri Efendiliğimi hor görme. Kahvede hatır, çay yarıda kalır? yapacakbısıyokgıttı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Efendiliğimi hor görme. Kahvede hatır, çay yarıda kalır. sizce burada ne demek istemiş? Güncellemeler+1 yıl Efendiliği hor görmeyin. Hatır kahvede, çay yarıda kalır ya da buu Efendiliğimi hor görme. Kahvede hatır, çay yarıda kalır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çiçekdemeti1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Hiçbir şey anlamadım 1 6 Yorumla çiçekdemeti1 +1 yıl Araştırdım. Şöyle ki gerekirse kahvede hatır kalır; gerekirse de çay yarıda kalır. Yani duruma göre olacakları diyor. İyi açıdan kötü açıdan Yorumla yapacakbısıyokgıttı +1 yıl yani benim hareketlerime göre gibi bişey sanırım iyiye giderse hatır kötüye giderse yarıda mı kalırız demek istedi Yorumla çiçekdemeti1 +1 yıl Evet öyle bir şey demek istedi nabza göre şerbet yani ama diyelim Yorumla çiçekdemeti1 +1 yıl Karşısındaki kişiye göre tavrı duruşu hareketleri vs ona göre şekillenir gibi Yorumla yapacakbısıyokgıttı +1 yıl anladım teşşekkür ederim Yorumla çiçekdemeti1 +1 yıl Rica🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiçbir şey anlamadım
Araştırdım. Şöyle ki gerekirse kahvede hatır kalır; gerekirse de çay yarıda kalır. Yani duruma göre olacakları diyor. İyi açıdan kötü açıdan
yani benim hareketlerime göre gibi bişey sanırım iyiye giderse hatır kötüye giderse yarıda mı kalırız demek istedi
Evet öyle bir şey demek istedi nabza göre şerbet yani ama diyelim
Karşısındaki kişiye göre tavrı duruşu hareketleri vs ona göre şekillenir gibi
anladım teşşekkür ederim
Rica🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!