Çaya sadece bisküvi değil; ekmek, simit, poğaça gibi unlu mâmûller de banılır ve afiyetle yenir.

Çocukluğumdan beri her kahvaltıda çaya ekmek ve simit banarım. Bazen üzerine tereyağı ve bal sürüp çaya bandığım da olur. Lezzetlidir, tavsiye ederim :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çaya sadece bisküvi değil; ekmek, simit, poğaça gibi unlu mâmûller de banılır ve afiyetle yenir.

Çocukluğumdan beri her kahvaltıda çaya ekmek ve simit banarım. Bazen üzerine tereyağı ve bal sürüp çaya bandığım da olur. Lezzetlidir, tavsiye ederim :D
Vardır heralde banmışlığım da güncel olarak yapmadım. Bi ara lisedeyken kolaya cips bakıyordum baya akıyordu ama fmfmfmfnfgn
İyiymiş 😀
Neden olmasın.
Teşekkürler
Cevap
11Cevap
banmam
Çay şekerli olunca ben tatlı yapıyorum öyle simitli tatlı oluyor
Çay sevmem ki, hem simit en güzel vişne suyuyla gidiyor yanına da sürme peynir ona banarız hem
Hayır çay çokta sevmem tüketmemde kaldı ki içine simit bansırayım
Bisküvidir o yeni icat çıkarmayın djd
Sen piyasada yokken ekmek banıyordu ne yenisi.))
Ben hala çaya ekmek doğrarım ne deysun da djdj
Buna Doğu Karadeniz'de ''tifti'' adını verirler. Bir kâseye çay doldurulur, içine ekmek dilimlenir ve peynir, yumurta, zeytin gibi kahvaltılıklar da ilave edilerek karıştırılır ve afiyetle yenir. Favori yemeklerimdendi. Pratik kahvaltı.
Hiç yapmadım
Bu kadar başarı puanı lazımsa ben her soruya kural dışı cevaplar yazayım, tek tek kaldır
Başarı puanı önemsizse önce yorumlar, sonra soru değil, direkt soru kaldırılır. 😉
Moderatör idik, robot değildik sayın hakime hanım. Adam durduk yere hakaret etti, "beyefendi bu laflar size hiç yakışmıyor, terbiyeli olun lütfen" mi deseydik 😂
İki defa üst üste kaldırarak hesabımın kapatılabileceğini umursamamışsın. Canın sağ olsun. 🫡
Mayın içinde susam kalması hoşuma gitmiyor.
batırırım
Yiyemem bansam da hsjdjfk çok hoş gelmedi
Büskivit tamam da simit ve digerleri olmaz
Çaya hiç bir şey banmam
Sımıt değilde bıskuvıt banması cokzel
En sevdiğim
Hiç banmadim
Yok..
Hayir
Banmam asla
Yanın da içerim. Banmam
Simiti çaya banarız