Gündem Maymun cicegi virüsü bulasanlarin %90 erkek erkege iliskiye giren gaylermis ne düsünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarasa yiyenler yüzünden corona cikmisti simdide erkek erkege iliskiye girenler yüzündende maymun cicegi cikmis ! Maymun cicegi virüsü bulasanlarin %90 erkek erkege iliskiye giren gaylermis ne düsünüyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Bu eşcinselliğin önüne geçmek lazım sadece bu hastalıktan dolayı değil bu pilik yüzünden lut kavminden de beter bi felaket gelebilir 0 3 Yorumla zxkaa +1 yıl Seni nönünd ebir erkeği becermek isterdim bakalım önümüze geçebilicek misin Yorumla Resull25 +1 yıl @zxkaa göt7n yerse buyur gel? Yorumla zxkaa +1 yıl Tamam yavrum Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yarasa yendiği için çıkmadı covid. Gotünüzden uyduruyonuz her şeyi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gayette cikti yarasa yiyen cinli kiz cikardi videos uvar hatta Yorumla Hullanza +1 yıl Yarasa yiyen kız, Çin'de değildi, Palau adasında yedi. O kız Asyayı gezip abuk sabuk şeyler yiyen bi youtuber. Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olum virüs fare gibi hayvanlardan çıktı bunu nasıl salladin amşnsgoyayım 0 4 Yorumla cicimxs +1 yıl İnsandan insanda bulaşıyor arastir Yorumla Nilsisa +1 yıl Kanka fareden çıkmış Yorumla cicimxs +1 yıl Tamam da insandan insana da bulaşıyor biraz araştırın Yorumla Nilsisa +1 yıl Ama fareden çıkmış kankaaaaaaaaaa Yorumla
PlatinDeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl alakası yok virüs temasla bulaşıyor onşarda faxla görülme nedeni temastan g. tünden elemnt uyfurma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yoo bunu alman gazetesi yazdi bugün ben niye uyduriyim? Yorumla PlatinDeniz +1 yıl ya birisi seks yaptı diye virüs mü çıkar apt. al ap. tal konuşma zaten var olan bir şey Yorumla Soran +1 yıl Almanyada bütün gazeteler bunu yaziyor solcu gazeteler bile itiraf etti Yorumla PlatinDeniz +1 yıl sallama kaynak göster hadi Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Umarım kendi içlerinde yayılıyordur 0 1 Yorumla zxkaa +1 yıl Yo niyeymiş umarim herkese yayılıyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu eşcinselliğin önüne geçmek lazım sadece bu hastalıktan dolayı değil bu pilik yüzünden lut kavminden de beter bi felaket gelebilir
Seni nönünd ebir erkeği becermek isterdim bakalım önümüze geçebilicek misin
@zxkaa göt7n yerse buyur gel?
Tamam yavrum
Yarasa yendiği için çıkmadı covid. Gotünüzden uyduruyonuz her şeyi.
gayette cikti yarasa yiyen cinli kiz cikardi videos uvar hatta
Yarasa yiyen kız, Çin'de değildi, Palau adasında yedi. O kız Asyayı gezip abuk sabuk şeyler yiyen bi youtuber.
Olum virüs fare gibi hayvanlardan çıktı bunu nasıl salladin amşnsgoyayım
İnsandan insanda bulaşıyor arastir
Kanka fareden çıkmış
Tamam da insandan insana da bulaşıyor biraz araştırın
Ama fareden çıkmış kankaaaaaaaaaa
alakası yok virüs temasla bulaşıyor onşarda faxla görülme nedeni temastan g. tünden elemnt uyfurma
yoo bunu alman gazetesi yazdi bugün ben niye uyduriyim?
ya birisi seks yaptı diye virüs mü çıkar apt. al ap. tal konuşma zaten var olan bir şey
Almanyada bütün gazeteler bunu yaziyor solcu gazeteler bile itiraf etti
sallama kaynak göster hadi
Allah sonumuzu hayır etsin
Umarım kendi içlerinde yayılıyordur
Yo niyeymiş umarim herkese yayılıyordur
Yok kardeşim ben sapa sağlamım
Senin guzel bir sekse ihtiyacin var bence
Pislikler
Saçma