Arkadaşlar selamlar benim kafam bir şeyi almıyor madem 2 tane havaalanı kalacak ise neden İstanbul havaalanı yapıldı Atatürk havaalanı kalsaydı da İstanbul havaalanı yerine millet bahçesi yapılsa idi maliyet daha uygun olmaz mıydı?
atatürk havalimanı sehrin içinde kalmıştı ayrıca bu kocaman alanın millet bahçesi olmasına karşı çıkmak akıl alır değil. yeni İstanbul havalimanı hem dünyanın sayılı kapasiteli bir havaalanına sahip oldu hemde devlete işletmeciden her sene işletme kirası ve binlerce kişiye iş imkanı oldu.
İstanbul havalimanı lokasyonuna millet bahçesi yapılsın demişsin sanırım yerin epeyce şehrin dışında olduğunu bilmiyorsun.
Tamamen RANT. Pilot tanıdıklarınız varsa durumu daha iyi anlarsınız. Konuşun istişare edin gerekli mi? değil mi? anlarsınız. Sadece oradaki depolar, hangarlar yıkılıp genişletilse idi yeni yeterince yetiyordu. Daha dün Araplara Osmanlının Hidv Kasrını daha doğrusu bu millete ait olan yeri satan ve dünde 243 tane Mülk arazilerini özelleştirip satanlar burayı da sattı.
Yeni Havalimanını daha 4/1 i hizmete girdi. Daha yapamadılar bile.
Rant için dostum zaten tamamen mantıksızcaydı. Atatürk havalimanı en rahat ulaşımı olan yerdi şimdi Sabihaya gitsen 2 saat igaya gitsen yine 2 saat. Almanyadan İstanbul'a 2 saatte uçakla geliyorsun istanbuldan İstanbul'a 2 saatte gidiyorsun şaka gibi.
Atatürk'ü sevmiyor Tayyip nerde Atatürk ismi varsa eseri varsa yok etmeye çalışıyor ve para , rant uğruna ülkeyi bile satar bu hükümet
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani eve peynir alırken bile BİM migros gibi marketlerin kendi markasını tercih ediyorum daha uygun diye ki akp ye oy verenler de böyle yapıyordur mantıksız oldukça
Illaki yapilabilirdi ama temelden yepyeni havaalani yapmak, yolculara/turistlere luks hizmet etmek simdiki ve Ilerdeki Turkiye icin baya kârli olacaktir
İki tane olabilir tabi ama mevcut havaalanı büyütülürdü İstanbul havaalanı yerine de millet bahçesi yapılabilirdi bu yapılan boşa bütçe harcaması plansız bir işin eseri gibi geldi bana
En son Ataturk havaalanina ne zaman gittiniz bilemiyorum, ama mesele sadece havaalanini buyutmek ile yetinmezdi, cok eski bir havaalani, o kadar yolcularin icinde calisma yapmak imkansiz gibi birsey, ustelik icindeki butunuyle beraber degisim yapsalardi eminim maliyeti hemen hemen yarisi kadar cikabilirdi, teknolojige hakim bir devirde yasiyoruz, artik devir degisti ve yeniliklere acik olmamiz gerekiyor, millet bahcesi istanbulun diger yelerinde yine yapilabilir bence ama bu herseyden cok Turkiye icin bir ihtiyactir, bir garantidir, dusun sadece 12 yilda geliri 6,5 milyon Euro