Aile & Toplum Maraşa neden hava yolu yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Enkazda hala yaşayan bekleyen var. Karayolları yarık diye ulaşım yok. Neden hava yolunu kullanmıyorlar? Maraşa neden hava yolu yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kullanıyorlar 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullanıyorlar, helikopterle ulaştıklarını açıkladılar ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an izliyorum hala yaşayan bekleyen var 2 kişi enkazda. Ve ekip falan yok Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Deprem bölgesinde misin nasıl görüyorsun? AFAD'a ulaştınız mı? Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahramanmaraşa kimse yardım etmiyor şu an mahsur bayide mahsur kalan tanıdıklarum var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanıyorlar
Kullanıyorlar, helikopterle ulaştıklarını açıkladılar ya
şu an izliyorum hala yaşayan bekleyen var 2 kişi enkazda.
Ve ekip falan yok
Deprem bölgesinde misin nasıl görüyorsun? AFAD'a ulaştınız mı?
Kahramanmaraşa kimse yardım etmiyor şu an mahsur bayide mahsur kalan tanıdıklarum var