Olan halka oluyor yoksa siyasilerin pek de umurunda değil. Önüne geleni ülkeye doldurdular. Vatanını savunmayan mı dersin, sapık mı dersin, psikopat mı dersin, dolandırıcı mı dersin hepsini doldurdular. Bir de Ukrayna halkına bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Avrupa akıllı, beşer onar aldı o da kalifiye olanları, gerisi bizim ülkede. Yardım etmek tabi güzel ama önce kendi insanına sahip çıkacaksın...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zamanında Irak’tada aynı şey oldu askerlik yapmamak savaş olduğu için kaçan Türkiye’ye sığınan o kadar insan vardı ki o zamanlar hayat şartları zordu maaşlar azdı insanlar korku içinde yaşıyor sonra her şey düzelince maaşlar artınca çoğu koşa koşa geri dönü ev iş sahibi oldu, sen onca zulmü yaşarken üzerine bombalar yağarken vatanını terk etmiyorsun onlarsa onlar her şey düzene girince gelip hazıra konuyorlar ve olan yine kalanlara oluyor onların uğruna senin hakkın gasp ediliyor
Haklılar bence. 😃 Trajikomediyi on iki yıldır yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Artık sadece izliyorum. Kabul edenler düşünsün burada. Kuyruğuna basıldığında bağırmasınlar. Çünkü artık ağızlarını elimle ya da sözümle kapatıyorum.
Kızlar Bir Adım Öne Adamlar haklı sen vatanın için savaş diğeri 6 7 yıl çoğalsın keyfini yaşasın savaş bitince de ya benim orada 7 8 dönüm hurma bahçesi vardı yok dairem vardı bir gideyim ortalık düzelmiş maden olmaz yani
Orta Doğu’da özellikle Orta Doğu’da böyle hareketler birilerinin elinde yapılır bu kişiler belli ki birilerinin adamı gelmesin falan filan yalan yani ülkenin yöneticisi gelsin diyor affediyorum diye vatandaş kim oluyor ki gelmesin diyor
Bizimkini bozdular ya. Gittiğim spor salonu türkten çok suri kaynıyor niye? Adam bu ülkede nüfus patlaması hayaliyle yanış tutuşuyorken gideceğini de sanmıyorum