Merhabalar şekerlerim,
Bu Kadir Mısıroğlu'nun yakın tarihle ilgili söylediği bir çok söylediği çıktı. Sizce bu söylediği de çıkar mı? Açıkçası ben pek zannetmiyorum ama olsa da pek bi ileri yaşta olacağım için benim için sorun olmaz :D
Bu Kadir Mısıroğlu'nun yakın tarihle ilgili söylediği bir çok söylediği çıktı. Sizce bu söylediği de çıkar mı? Açıkçası ben pek zannetmiyorum ama olsa da pek bi ileri yaşta olacağım için benim için sorun olmaz :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Müslüman olmayanları anlarımda, olanların şeriata karşı çıkması çok gülünç. Şeriat denilen olay Allahın dünya üzerindeki kurallarıdır. Zaten müslümansan bunu kabul etmen gerekir.
Ülke ekonomisi ne hale gelir onu da düşündün mü?
Biz camideyken zengini, fakiri, yaşlısı, genci kısacası hepimiz tek bir ilahın önünde, aynı yerde tüm sifatlarımızı geride bırakarak eğiliyoruz. Böyle bir dinin kurallarında ekonomiye zarar verecek, zenginin cebini daha da arttıracak bir sistem olabilir mi?
Gerçi yorumumda bunu açıklamıyorum ben. Müslüman değilse şeriata karşı çıkar anlarım ama müslüman biri daha şeriatın ne demek olduğunu bilmeden karşı çıkmasına karşıyım. İnandığı tanrı bu kuralları koymuş zaten.
Alkol üretimi, turizm, eğlence mekanları kapanacak. Ayrıca bu ülkede namaz kılma oranında çok düşük inanıyoruz ama yapmıyoruz şeriat gelirse maddi manevi çökeriz mini etekle mini şortla gezen kızlara yasak getirirsen alkol alan zina yapan erkeklere yasak getirirsen ülkede kan gövdeyi götürür
Hepimizde taklidi iman varken
şeriat gelmez zaten çoğunluk dinden bihaber...
Müslümanlık=şeriat
Bizimki dilde müslümanlık
O yüzden haklısınız, ülkede karışıklık çıkar. Yani demek istediğim şeriata öcü gibi bakıyor müslümanlar 😀 ya zaten müslümanlık odur.
İnanç var ama uygulama yok şeriat Kuran kanunları bunu biliyorum ama ülke buna hazır değil iyi geceler dilerim
İyi geceler..
O değilde böyle bir şey gördüm ben facede,
Tamamen fake gülmekten karnıma ağrı girdi :D
Geleceği öngörebilmek, bilgi birikimi gerektirir. Kimisi de tahmin eder ama bunun gibilere de... sından sallayarak tahmin etmiş deriz.
Bu kafa ile gidilirse olur
Recep bir daha iktidar olur mu dersiniz
Ben bu milletten her şeyi beklerim
Bahsi geçen arkadaş İngiliz vatandaşıydı İngiltere ye gelebilir ama bize gelmez
Millet hak edince gelir. Gelirse o kadar uzamaz
Ateşi ve zebanisi bol olsun 😊 umarım cayır cayır yanar
Yav ben elimde ki verilerle iki gün sonrasını tahmin edemiyom 28 yıl sonrasını nasıl tahmin edeyim
2050 olsun insanlık kendi sonunu getirecek ki hiçbir tarikata kültüre yer kalmayacak
Profiline yarıldım 😂😂
Başka işin yok mu senin :D
Gelir bu arada. Ben o zamana ölmüş olurum zaten
Öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa iç savaş çıkar
Nah çıkar kardeşim bu millet her şeye boğun eğer anca lafta bu iç savaş durumu
Bak şu an geldi hahahhaha
kadir mısıroğlu ciddiye alınacak biri değil.
Senin gibi :D
mesela ne çıktı?
Sovyet Rusyanın parçalanması, fetö hakkında söyledikleri 25-30 yıl öncesinde söylenmiş bir çok sözü var. Bakabilirsin:)
iyi de bunların hepsi binlerce kişi tarafından söylenmiş şeyler. fetö meselesini ben çocukken bile söylüyordum
Dondurmacının dediğine mi itimat edicez ya
Adam İstanbul'da hukuk okumuş kültürlü biri yapma şunu ama :D
Bu onu ciddiye almam için geçerli bir sebep değil 😔
İyi öyle olsun. :D
o da bildiğim kadarıyla sahte diploma çıktı 😂
He geliir