Merhaba, senin sorunun altına yaptığın açıklamaya tamamen katılıyorum ve eklemek istiyorum, sadece 6 değil bana göre 4 ve 5. filmlerde zorlama komediydi. Şahan Gökbakar kendisini geliştirmeli, Celal ile Ceren bence çok daha güzel bir filmdi. Ama şu da bir gerçek, adam ne zaman seriye yeni bir halka eklese, sinemadan ters bir tepki görmedi Recep İvedik serisinde.
Dikkat şahan çıkabilir deki o muazzam tiplemeler den sadece bir tane hanzoya bağımlı kalıp 7 tane film çekerek türk milletinin aklıyla dalga geçmek cıvıtmak mizahın b.. kunu çıkarmak bu olsa gerek. Halbu ki şahan gibi çok yetenekli biri çok farklı işlere imza atabilirdi. ne bu recep ivedik sevdası anlamadım ki. Milletimiz hadi neyse bu canım tiplemeye prim veriyor izliyor, sende bir mizah sanatçısı olarak buraya kadar demesini bilmelisin bence.
Eskiden Münir Özkul Adile Naşit Kemal Sunal Tarık Akan' ın Aile Filmleri olurdu. Güldürmesini bilirlerdi. Şimdilerde ise Alay edilerek, küfredilerek insanları güldürmeye çalışıyorlar. Sanat diye bir şey kalmadı. Buna çok üzülüyorum.
Vay vay vay sana abidesi 7. Seri geliyor demek. Maşallah 20 30 milyon daha cebine koyar abimiz sonra siyaset yapar , sonra bizden biri olmaya çalışır. Ve bol bol duyar kasar.
Saçmalıyorsun artık Şahan Gökbakar, acaba kimse ona saçmalamaya başladığını söylemedi mi hala? Öyleyse ben söyleyeyim Şahan abi seni seviyorum, Recep İvedik karakteriyle oynadığın ilk filmler çok güzeldi.
İnsanlar hala senin ilk recep ivedik filminden replikleri söylüyor "salih abi bana bi yolluk yap, bu kata gelince alırım" bu repliği salih adında çalışanı olan patronlardan o kadar çok duydum ki.
Nerdeyse herkes adı salih olan kişilere bu şekilde seslenerek espri yapıyor.
Yani abi artık recep ivediği öldürmelisin.
Sarmıyor be abi. Ben 3. ncü filminden sonra ki recep ivedikleri izlemeyi bıraktım :/
Ama sen kenyayı nerden bilicen kulaktan kulağa gelen duyumlarlamı madagaskar fildişi sahilleri ya komor adaları Inna caliente yani anlatıcagım Samba brezilya Dady cool ve 50 cent inda club Adalarada beklerim sierrayı unutma
Bir röportajında Şahan, Recep İvedik serisini Kemal Sunal'ın Şaban filmleri gibi seri yapmak istediğini söylemişti. Anlaşılan çift rakamlara kadar çıkacak bu seri. Sevenlerine duyurulur.
6 daha seyretmedim ki 7 seyredeyim artık pek iyi komedi çekilmiyor ya da bize öyle geliyor nerede eski Kemal Sunal filmleri gibi filmler hala umudumuz Şaban 😂
Muhtemelen 7. filminde bir kıza aşık olur onunla evlenir artık. 8. filminde çoluk çocuk desek bi 10 - 15 seri olur herhalde. 😅😅 Vizyona girer girmez izler miyim bilmem ama bir yerde mutlaka karşıma çıkar izlerim merak edeceğim için.