Gündem Oyunuzu kime vereceksiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sebebi nedir nedir Güncellemeler+1 yıl Yağmura kaçarken doluya yakalanmak isteyen var mi Oyunuzu kime vereceksiniz? Cevapla Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ana muhalefet adayı çaycı hüseyin olsun ona veririm oyumu. Yetti artık bu hırsız arsız utanmazlardan çektiğimiz gençlik yaşayamıyoruz resmen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çaycı Hüseyin. ne alaka Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Ona bile anlamında. Yani oyum ana muhalefetin adayı kim olursa olsun ona. Yorumla Soran +1 yıl Basarız Kılıçdaroğlu na yani Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zafer partisi. Uzun uzun açıklamaycağım internette yaptığı bir sürü röpartaj var izle vaatlerini öğren tanı adamı sonra kararını ver. 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. Zafer partisine mültecileri gönderecek olması yeterli oy vermek için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl RTE. canım öyle istedi diye. yorum yapan gereksizler itina ile şikayet edilip yorumları kaldırılacaktır. 0 0 Yorumla
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ümit ÖzdağMülteciler gidecek..! 4 13 Yorumla First3kamil +1 yıl yani gitseler iyi olur gönderecek olanlara bakarız Yorumla First3kamil +1 yıl Bu arada biz kötü insanlar değiliz arkadaşlar kızmayın okuyupda Yorumla Reelsmena +1 yıl @First3kamil sen de mi Suriyelinin Yorumla Soran +1 yıl Göreceğiz bakalım nasıl yolacakmis Yorumla Reelsmena +1 yıl Suriyelisin* ulan klavye Yorumla First3kamil +1 yıl Yok ben Türküm suriyeli reislerle çalışıyoruz aynı yerde onlarda iyi insanlar ekleyim dedim. Yorumla Soran +1 yıl Suriyeli değilim maalesef ama anlatiklarilada basaramayacagini çok iyi biliyorum Yorumla Reelsmena +1 yıl @First3kamil iyi insanlar ise onlarla beraber defolup gidebilirsin Yorumla First3kamil +1 yıl Len benimde ülkem burası ben niye gidiyorum.Sadece kötü algıyı yıkmak lazım. Benim buradakiler iyi insanlar diye eklemek istedim.Artık gitmeleri gerek kendi ülkemi düşünmek en büyük sorumluluğum sonuçda Yorumla Soran +1 yıl İyi kötü fark etmez ama gitmeleri lazim Yorumla Reelsmena +1 yıl @First3kamil tabiki kendi ülken başta geliyor isterse melek olsunlar gidecekler yeter..! Herneyse öyle işte Yorumla First3kamil +1 yıl Anlaştık. Yorumla Reelsmena +1 yıl @First3kamil evet anlaştık :)) Yorumla
Yardımlazım00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Boş oy kullanmak tercihimdir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen hepsine bas Yorumla Yardımlazım00 +1 yıl Hepsinin gönlü olsun:)) Yorumla Soran +1 yıl 😉 gönlümüz birlik olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsine basarım karar verenezsem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yessss 🤟🤟🤟🤙🤙 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Reise 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebeb Yorumla ElCuco +1 yıl Daha fazla zam yağmuru gelmesini istiyorum daha fazla mülteci dolmasını istiyorum yani uzar gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ana muhalefet adayı çaycı hüseyin olsun ona veririm oyumu. Yetti artık bu hırsız arsız utanmazlardan çektiğimiz gençlik yaşayamıyoruz resmen
Çaycı Hüseyin. ne alaka
Ona bile anlamında. Yani oyum ana muhalefetin adayı kim olursa olsun ona.
Basarız Kılıçdaroğlu na yani
Olur olur yeriz
Zafer partisi. Uzun uzun açıklamaycağım internette yaptığı bir sürü röpartaj var izle vaatlerini öğren tanı adamı sonra kararını ver.
Zafer partisine mültecileri gönderecek olması yeterli oy vermek için
RTE. canım öyle istedi diye. yorum yapan gereksizler itina ile şikayet edilip yorumları kaldırılacaktır.
Ümit Özdağ
Mülteciler gidecek..!
yani gitseler iyi olur gönderecek olanlara bakarız
Bu arada biz kötü insanlar değiliz arkadaşlar kızmayın okuyupda
@First3kamil sen de mi Suriyelinin
Göreceğiz bakalım nasıl yolacakmis
Suriyelisin* ulan klavye
Yok ben Türküm suriyeli reislerle çalışıyoruz aynı yerde onlarda iyi insanlar ekleyim dedim.
Suriyeli değilim maalesef ama anlatiklarilada basaramayacagini çok iyi biliyorum
@First3kamil iyi insanlar ise onlarla beraber defolup gidebilirsin
Len benimde ülkem burası ben niye gidiyorum.
Sadece kötü algıyı yıkmak lazım. Benim buradakiler iyi insanlar diye eklemek istedim.
Artık gitmeleri gerek kendi ülkemi düşünmek en büyük sorumluluğum sonuçda
İyi kötü fark etmez ama gitmeleri lazim
@First3kamil tabiki kendi ülken başta geliyor isterse melek olsunlar gidecekler yeter..! Herneyse öyle işte
Anlaştık.
@First3kamil evet anlaştık :))
Boş oy kullanmak tercihimdir.
Sen hepsine bas
Hepsinin gönlü olsun:))
😉 gönlümüz birlik olsun
Hepsine basarım karar verenezsem
Yessss 🤟🤟🤟🤙🤙
Zafer siginmacilarin gitmedi için
Reise
Sebeb
Daha fazla zam yağmuru gelmesini istiyorum daha fazla mülteci dolmasını istiyorum yani uzar gider
İyi Parti
Zafer Partisi
Kimseye
Oy kullanmayı düşünmüyorum
Bilmemki