2023 yılında Tayip Erdoğan artık gideceği kesinleşti gibi, benim tanıdıklarımdan koyu akpartililer bile akpartiden vazgeçmeye başladılar Mansur Yavaşa verecem diyorlar
Recep Tayip Erdoğan
Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yazmasanız bile ankete katılırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😊😊
Mansur yavaşta bos aday olsa bile Ankara'da 50 km metro yapacağım dedi daha 1 km ypamadi 250 tane kreş açacağım dedi 3 tane açtı bu mu Mansur dediğin sahis Ankara'ya cop dikmedi sözde şeffaf
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben yıllarca rte dedim mülteciler yüzünden vermicem akıllanmadılar bunlar beni bilen bilir 9 yıldır böyle sorulara rte yazdım duruyo kanıtları ☺️
@xxrxexx afganlar nolcak burada iş yeri olan bilmem ne bir sürü insan ne olacak millet aç orayı alıp napcaz bundan sonra gelen o politikayı sürdürmezse elinde 8 milyonla kalcaksın o zaman? Ayrıca öyle bir şey olsa bile İstanbul'a Ankara'ya bursaya gelmelerine izin vermeyeceklerdi o zaman, şimdi gidip o evler için para harcanxak birde benim işim yok ya? Doktorlar az para diye kaçıyo gidiyo anladın mı, yalan dolan hepsi ümitçiyim ben artık vicdanım rahat kardeşim herkes kendibilir tabi..
@xxrxexx sınırı koruyacaktı doğu sınırındaki mayınları ab kalkınma ajansı fonlamış bana bunu açıkla kankam yok bi açıklaması şu an çekilen sıkıntıların nedeni o ab halen tcde öülteci okulı bilmem ne fonluyo doğuya şimdi güyya duvar yapıyorlar..
Ümit özdağ bilmiyorum sadece müşticilik için oy verilmez Tecrübeli lider lazım emin ol bunlar gelse sene sonra ülke kötü olur ben güvenmiyorum bu ülkeyi yönetmek kolay değil
Olabilir kanka diğerlerinin kalbi kararmış adamın yaptığı icraatler büyük emin ol diğerleri gelse düzelmez ben yine reise vereceğim hdp CHP saadet deva hiç biri birini sevmiyor birinde icraat yok biri der demirtaş çıkarın biri der kavala ulan icraat lazım bize
Ama kanka olmuyor işte tek mülteci sorunu içinde verilmez ki bak bende istemiyorum Afgan Pakistan Suriye tamam içlerinde iyi olanlar var ama sınırdan gelen geçen geliyor ne Bi araştırma ne bir gbt? Bu yan lış işte
Bak ben buna kızıyorum ne evi ya? Tamam bak güzel bir şey ama ya biz? Ben neden 2 Vatandaşım ya fakire muhtaca mağdura bakmak çok güzel bir şey ama bizya?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başkanlıkta Erdoğan'a verirler parti olarak başka partilere verirler. Bahsi geçen isimleri Erdoğan tek lokmada yutar..
sürekli göç alarak vatandaşlık satılıyor. korkutucu
Rte nin karşına, cay bardağıni aday koysunlar. Cay bardagina oy veririm.
Mansur yavaşta bos aday olsa bile Ankara'da 50 km metro yapacağım dedi daha 1 km ypamadi 250 tane kreş açacağım dedi 3 tane açtı bu mu Mansur dediğin sahis Ankara'ya cop dikmedi sözde şeffaf
Ben yıllarca rte dedim mülteciler yüzünden vermicem akıllanmadılar bunlar beni bilen bilir 9 yıldır böyle sorulara rte yazdım duruyo kanıtları ☺️
Bence şey yapacaklar Suriye in güvenli yerinde ev yapıp o toprakları alacak bana göre
@xxrxexx afganlar nolcak burada iş yeri olan bilmem ne bir sürü insan ne olacak millet aç orayı alıp napcaz bundan sonra gelen o politikayı sürdürmezse elinde 8 milyonla kalcaksın o zaman? Ayrıca öyle bir şey olsa bile İstanbul'a Ankara'ya bursaya gelmelerine izin vermeyeceklerdi o zaman, şimdi gidip o evler için para harcanxak birde benim işim yok ya? Doktorlar az para diye kaçıyo gidiyo anladın mı, yalan dolan hepsi ümitçiyim ben artık vicdanım rahat kardeşim herkes kendibilir tabi..
Bende istemiyorum ama şu an recep Tayyip Erdoğan dan Başak birini görme yorum diğerleri bana hava geliyor
@xxrxexx sınırı koruyacaktı doğu sınırındaki mayınları ab kalkınma ajansı fonlamış bana bunu açıkla kankam yok bi açıklaması şu an çekilen sıkıntıların nedeni o ab halen tcde öülteci okulı bilmem ne fonluyo doğuya şimdi güyya duvar yapıyorlar..
Zor bir ülkedeyiz savunma sanayi lazım ve ne yazık ki savaş olacak
@xxrxexx ümit hocada mhpdeydi sıkıntı yok bence, oda kötü biriyse böyle ülke olmasın Arkadaş o zaman hadi bölücü 6lıları geçtim anlatabildim inş
Ümit özdağ bilmiyorum sadece müşticilik için oy verilmez
Tecrübeli lider lazım emin ol bunlar gelse sene sonra ülke kötü olur ben güvenmiyorum bu ülkeyi yönetmek kolay değil
@xxrxexx reisin halinden haberin yok senin aşırı yaşlanmış
Olabilir kanka diğerlerinin kalbi kararmış adamın yaptığı icraatler büyük emin ol diğerleri gelse düzelmez ben yine reise vereceğim hdp CHP saadet deva hiç biri birini sevmiyor birinde icraat yok biri der demirtaş çıkarın biri der kavala ulan icraat lazım bize
@xxrxexx tamam işte ikiside değil zafer olsun bide
Ama kanka olmuyor işte tek mülteci sorunu içinde verilmez ki bak bende istemiyorum Afgan Pakistan Suriye tamam içlerinde iyi olanlar var ama sınırdan gelen geçen geliyor ne Bi araştırma ne bir gbt? Bu yan lış işte
@xxrxexx evet işte sırf o değilki diğerlerinide halleder ben mülteci istemiyom arkadaş yollayacam derse veririm belki yoksa vermicem
Yok kanka daha çok şeyler lazım ya yaş 26 oldu evlenemşyoruz
@xxrxexx ee öyle işte senin işin rast değil bunlara ev yapıyoz
Bak ben buna kızıyorum ne evi ya? Tamam bak güzel bir şey ama ya biz? Ben neden 2
Vatandaşım ya fakire muhtaca mağdura bakmak çok güzel bir şey ama bizya?
@xxrxexx öyle kanka neyse hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun kanal
erdoğanın kendisi %40 oy alır siz algı yapmaya devam edeceksiniz ama boşa
gezideki vandalların 3-4 gün daha eylermleri devam ettirişsek nato müdahale edecek sana ahmaklar çok daha beklerler.
Recep Tayyip Erdoğan kazanacak
Rte ye çok kızardım artık acımaya başladım resmen tüm millet rte ye küfürler ediyor ve suçluyorlar nerdeyse herkes
Sonunda başaracak kolay bir adam değil ben
Abi ülke karışmış bildiğin
Kesin gibi
Mansur Yavaş
evet
çatı aday yavas olursa 100 70 80 ile kazanır ama muhalefet yıne ekmelemtıın dıye bırını aday yapar