Bu parti seçimleri şaibeli oylarla, mühürsüz pusulalarla kazanıyor, matamatiksel olarak şuanda seçim kazanmaları mümkün değildir, amaçları önce halkı sokağa çekip ohal ilan etmek ve seçimi ohalin gölgesinde yapmaktır, yine kazanamazlarsa İstanbul seçimlerindeki gibi mızıkçılık yapacaklar ve halkı, Sadat, Bekçi, Mafya ve bazı tarikatların silahlı milistleriyle tehdit edeceklerdir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
ülke muhtemelen amerika ve çin gibi ülkeleri geride bırakır
teknoloji alanında konya gizli uzay üssünden yeni gezegenler bulabiliriz
askeri alanda uzay lazerlerimizin sayısını arttırabiliriz
artık en kaliteli eğitim sistemi türkiyede olacağı için öğrenci alırız
her hanenin 1 uçağı 1 denizaltısı olur
suç oranları 0a iner21 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılÜlke 2002 de sürünüyordu tabi sizin jenerasyon bilmez, ak parti büyük ilerleme yaşattı bu ülkeye. Ne kadar inkar ederseniz edin.
2023 de bence yine Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Şunu asla unutma, çok partili gerçek seçimler başladığından beri sol hiçbir zaman iktidar olamadı olamaz.757 Yorumla- +1 yıl
çünkü millet yobaz
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği milleti aşağılayarak hep kaybettiz ve kaybetmeye mahkumsunuz!
- +1 yıl
aşağılamak değil gerçek bu yobaz olmayana neden yobaz diyelim neden ingilterede yaşayan insanlara hiçkimse çıkıp yobaz demiyor?
- +1 yıl
kendileri gibi düşünmeyen herkese düşmanlık yapan cahiller sürüsü
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği kendileri gibi düşünmeyen herese yobaz diyen aşağılayan cahil sürüsü tam olarak sizi ifade ediyor 😂 her seçim şamar oğlanına dönüyorsunuz. Bir iki belediye aldık diye uçmuşsunuz, Mansur neyse de Ekrem resmen batırdı rezil etti kendini İstanbul'da. Artık ona oy vermiş solcular bile isyan ediyor. İstanbulu bir daha alamaz millet bin pişman olmuş 😂
- +1 yıl
hayır kendimiz gibi düşünmeyen kimseye yobaz demiyoruz farkettiysen yobaz diye odaklanılan sadece bir kesim var o kesim de bir kereden birşey olmaz diye kendi vakıflarını koruyan 45 erkek çocuk tecavüzüne sesini çıkarmayan kesim anladın sen onu!
- +1 yıl
hatta bu ramazanda ilk oruç dayağı hangi şehirden çıkacak diye adı çıkan kesim
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği sizde hiç utanma yok anladık da milleti ahmak mı sanıyorsunuz?
Bir vakıfta bir sapık çıkmış ve suçlu yargılanıp cezası verildi şu an hapiste.
Peki aylardır üst üste chp deki tecavüzleri ve tecavüzcüleri koruyan sessiz kalan chpli yetkililer hakkında bişey demeyecek misiniz? Hergün hergün birsürü vaka çıktı hepsi rezalet ve örtbas edilmeye çalışıldı milletvekilleriniz arayıp aileleri korkuttu para teklif etti. Bunları millet unutuyor mu sandınız da utanmadan taaa kaç yıl evvel olan tek bir olayı gündeme getiriyorsunuz? Yuhhh - +1 yıl
acaba kılıçdaroğlu çocuk tecavüzü hakkında bir kereden bişey olmaz deseydi neler olurdu çok merak ediyorum bugün de kalkıp papağan gibi tekrarlardınız ve chpdeki tecavüzlere gelecek olursak neyse ki sağdan soldan her duyduğuma inanacak kadar aptal değilim detaylı araştırdım tecavüz etti denilen şahıs ceza almamış bırak ceza almayı tutuklanmamış bile madem suçlu devletin tutuklaması lazım tek bildiğiniz boş boş iftira atmak bir de neymiş kız hamileymiş doğursun babası belirlensin al sana kanıt
- +1 yıl
10 seneden fazla zaman geçti. Ekonomide bir gelişme oldumu. Üretim oldumu. Sürekli bas parayı al ürünü. Bağımsız görülen fakat sonuna kadar bağımlı bir ülke olduk. Bizler takım tutar gibi siyasi parti tutmuyoruz. Bizler ülkeyi geliştiricek yurtdışını örnek alacak yurt dışına boyun eğmeyecek ve yurtdışınla yarışacak bir adam arıyoruz..
- +1 yıl
o salya konusunda imamoğlu direk bilim adamını çağırdı 40 dakika canlı yayında sohbet ettiler fikir aldı o bilim insanı defalarca akpyi uyarmış akpliler dinlememiş onu
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği sen ne saçmalıyon lann? Seçilir seçilmez boğazı temizlemekle görevli tesisi çok fazla masraflı diye kapattıran imamoğlu değilmiydi? Haliç bok kokmaya başlamıştı hemen ama eski ve yeni tüm projeleri durdurdu ekreminiz
- +1 yıl
10 seneden fazla değil 20 sene oldu canım ve sayısız hizmetleri oldu sayısız proje gerçekleştirildi. Ülkeye çok şey kazandırdılar Allah razı olsun. Aklı başında çoğu solcu bile inkar etmiyor da siz cehaletinizden ve arsızlığınızdan inkar ediyorsunuz.
- +1 yıl
Tamam akpartiyi seviyorsunuz. Reis sinizi seviyorsunuz. Neden Türk lirası değer kaybetti. Kendi paranın değerini kaybettiren bir adamı neden bukadar seviyorsunuz Betterböcek
- +1 yıl
beterböcek sen bu gönderdiğin linki zahmet edip okudun mu yoksa okumadan sağdan soldan gördüğün her linki kopyala yapıştır mı yapıyorsun linki okuyunca ekrem imamoğlu haklı çıkıyor da
- +1 yıl
bir insan birşey yaptığında neden böyle birşey yapmış diye bir zahmet araştırıp bilip bilmeden her gördüğünüzü cahil cahil yargılamaya kalkmayın bu yobazlıktır işte cehalettir
- +1 yıl
Sen Ecevit zamanını görmedin tabi, develuasyon yaptı adam. Bir gecede ülkenin parasının değerini bilmem kaç kat düşürdü. Aç oku haberleri 😂 bir gecede fakirleşti bütün millet.
Ayrıca şuanda bütün dünyada pandemi var ekonomik kriz tüm dünyada var. Şu dönem biraz ekonomik sıkıntı çıkmayacak da ne zaman çıkacak pardon? Ülkeyi kapattı bu virüs. Bu durumda para nerden gelecek havadan mı? - +1 yıl
Senin cebinde binbir zorlukla kazandığın paranın hergün değeri düşüyor. Harcadığım emek hiçe sayılıyor. Allah aşkına bana bunun cevabını ver. Hergün zam vergi artıyor. Devlet yorularak emek harcadığın parayı senden alıyor. Bana bunların cevabını verirmisin
- +1 yıl
Bunu pandemiyemi bağlıyosun ciddi olamazsın.
- +1 yıl
bilmem farkında mısın şu anda chpnin başında ecevit yok!
- +1 yıl
akp dışında herkes kötü herkes ülkeyi batırır herkes vatan haini diyenlere nazi almanyasını hatırlatırım adolf hitler de öyle diyordu diğer partilere sonra zamanla hepsi kapatılmaya ve hepsi tutuklanmaya başladı
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği sen iyi misin yoksa malrolü mü yapıyorsun?
Adam boğazı temizleyen tesisleri kapatmış masraflı diye, sizin gazete alkışlamış. Sonra ne mi oldu? Bak müsilaj oldu. Şimdi utanmadan suçu başkasına mı atacaksınız? Sizde utanma yok da milleti de ahmak sanıyorsunuz o kadar unutkan değiliz daha - +1 yıl
Pandemiden öncede para değeri hızla düşüyordu. Sadece Tc nin para birimi düşüyor bak yanlış yapıyorsun biraz araştır
- +1 yıl
okumadan araştırmadan sorgulamadan körü körüne laf atarsınız anca siz bir araştır bakalım neden yapılmamış daha gönderdiği linki bile okumadan gelip oku diye link atıyor akpli olmanın en önemli şartı cahil olmaktır okumamaktır sağdan soldan duyduğu herşeye inanmaktır
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği lan beyin fukarası, boğazı temizleyen tesisi kapatan sensin, müsilaj oluştu kimin suçu bunu açıkla
- +1 yıl
tesis kapatıldı diye bişey yazmıyor hiçbiryerde yalan uydurup provokasyon yapma
- +1 yıl
ayrıca sen hakaret edersen bende ederim hz. muhammed domuz pisliğidir
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği domuz pisliği tam olarak sensin ve senin dedelerindir. Beyinolmadan yaşayan varlık!
Sana sizin gazetenin haberini sundum ki inkar edemeyesin diye. Orda da yazıyor tesisi durdurmuş haber başlığından da anlaşılıyor. Yuhh arkadaş sonuna kadar herşeyi inkar ediyorsunuz gözünüze kendi gazetenizin haberini sokuyoruz onu da anında inkar ediyorsunuz 😂 eee tabi maksat başka - +1 yıl
haber kaynağını kendin okumadan bana atma ben okudum haber kaynağında ekrem imamoğlu haklı kaldı ki benim anlamadığım şey yeni tesise gerek yok denmiş sonra hop salya çıkıyor çıkacaksa neden akp dönemine değil de imamoğluna denk geldi acaba bu büyük merak konusu sonuçta yapılmak istenen tesis akp döneminde de yoktu
- +1 yıl
bu arada bilgin olsun dedelerim bizzat kurtuluş savaşında savaşan insanlardı
- +1 yıl
kurtuluş savaşında savaşan ve şehit olanlara diyorsan bu hakareti sen bilirsin
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği hasdiktir yalancıyı dünya sşksin! Geçen tartışmada benim lafımı almış şimdi bana satıyor kaafir!!!
Kurtuluş savaşında şehit olanların kaydı var adı ne dedenin desem bokhk gibi kalırsın öyle, göster laan evrakını - +1 yıl
fırsatını bulursan eskişehir inönü şehit mezarlığına gel has eskişehirliyim ben dedelerim falan hep buralı
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği yalancıyı sıksinlerrr!!!
- +1 yıl
Göster lan. n şehitlik evrakını dedenin ve senin adını soyadını gösteremeyeni sıksinler!!!
- +1 yıl
Özelden bana ve peygambere küfürler ediyor yalanını ortaya çıkardım ya kudurmuş belgem yok diyo. Bilmiyor ki osmanlıdan beri tüm şehitlerin ailesine belge verilir ve kayıtlarda kayıtlıdır şehitler. Yani belgesi olmayan şehit ailesi yoktur. Ama rabi bu kafir bu yalanı atarken bunu nerden bilsin 🤣🤣🤣🤣 rezil
- +1 yıl
@osman2509 hakedene çok yakışıyor küfür 😂 sen peygambere ve bana küfürler eden, şehit yakınıyım diye yalan söyleyip kandırmaya çalışan adama değil bana tepki gösteriyorsun çünkü aynı bokqsun!!!
- +1 yıl
@betterbocek ülke batıyor siz hala tayip diyorsunuz
- +1 yıl
Ülkenin battığı falan yok hafif bir ekonomik sıkıntıyı abartıyorsunuz mahsus. Sizden biri gelip iyice boka çevirince de sesiniz çıkmayacak biliyorum. Amacınız ideoloji
- +1 yıl
@betterbocek Bırakın şu önyargınızı. Allah aşkına nerden biliyosun ülkenin kötü olacağını. Belki daha iyi olacak belkidr 16 sene tayibe verdiniz diye pişman olacaksınız
- +1 yıl
İstanbul'da herşey çok güzel olacak dediniz herşey mahvoldu.
Yıllar evvel de istanbulu sizinkiler yönetiyordu millet su bile bulamıyordu. Haliç bok kokuyordu. Şimdi de İstanbul'da sayısız sorun çıktı herşey mahvoldu, boğazdaki müsilah da cabası. Mahvettiler istanbulu.
Sol partilerin iktidar dönemlerini aç oku krizin en büyükleri onlar zamanında oldu. O kadar kötü yönettiler ki artık mantıklı solcular bile işi ve hayatı kötü etkilenmesin diye ak partiye oy verdi. - +1 yıl
@osman2509 kim niye intihar ediyor gerçek örneklerle anlatır mısın?
- +1 yıl
@osman2509 boşver ya bir insanı fikrinden vazgeçirmek çok zor
- +1 yıl
@betterböcek sende gerçekten anla artık sorgula insanlar neden memnun değil
- +1 yıl
Soru sordum araya kaynak yapma
- +1 yıl
www.cumhuriyet.com.tr/.../gecim-sikintisi-2012den-beri-her-yil-3-bini-askin-yurttasi-intihara-surukluyor-1775409
www.sozcu.com.tr/.../
www.cumhuriyet.com.tr/.../gecim-sikintisi-2012den-beri-her-yil-3-bini-askin-yurttasi-intihara-surukluyor-1775409
ve bilinmiyen bir sürü insan açın gözünüzü elinizi vicdanınıza koyun sevebilirsiniz hatta oy da verin umrumda değil ama bu insanları göz ardı ederseniz vicdanız rahatsa bir sorun var sizde - +1 yıl
@osman2509 güneydoğuya çok gittim, kimse intihar edecek kadar fakir değildi. Uydurma.
İntşhar edenlerin çoğunun ailevi sorunları ve psikolojik hastalıkları var.
Kimse parasızlıktan intihar etmiyor. Bu ülkede ilkokul mezunu adamlar bile iş bulup çalışıyor. Ama lise ve üniversite mezunları iş beğenmiyor. - +1 yıl
@osman2509 cumhuriyet gazetesinin gerçek haber yapma imkanı var mı? Hiçbir dayanak yok bu haberde, olduğu gibi yalan haber. Sen diğer gazetelerden bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu kızlardan biri yazmış ya (böcekten beter olan) o ve onun gibiler dokunmatik cep telefonu bile geldi ülkeye diyorlar ve ülkenin yarısı da böyle düşünüyor. Aslında haklılar senin dediğin 2002'de hiç 2021 model araba var mıydı ülkede yoktu ama şimdi var bak hepsini "reyis" getirdi. Bir adamı cilalı taş devrinden maden devrine kadar seçersen beyni serçe tırnağından küçük olan halkımız altını o buldu sanır. Öyle birşeyler işte umarım hayırlısı olur.
624 Yorumla- +1 yıl
akpden önce kendi çişimizi içiyoduk su yoktu
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği tabi onu unutmuşum pardon
- +1 yıl
akp yokken mağarada yaşıyorduk şu evlerin hiçbiri yoktu ahhh cehapeee bir gecede cahil kaldık harf inkılabı olmadan önce uzay için araştırmalar yapıyorduk ilk aya biz çıkacaktık
- +1 yıl
Ya bu senin gibi amele itlerin kendini bir bok zannetmesine bitiyorum ben ya. 2002 kişi başı 3,500 dolar milli gelir şimdi 9 bin dolar girdi mi şimdi mabadına kodumjn eniği kendini zeki sanıyor allahın amelesi 😂 allah bilir ilkokul mezunudur gizliden millete erkeklik yapıyor varoş seni
Cevap sahibi+1 yıl@XoxBurak biz kişibaşına düşen milli gelirden hiç faydalanamadık ki ama. Ondan öncesini savunduğumdan değil ama sonrasında da bir hayrı yok yani. Alım gücünün düştüğünü sokaktaki deli bile biliyor artık. Ayrıca neden düzgün konuşmuyorsun sen? Kişibaşına 9bin dolar değil de sana 9bin cm birşey mi girdi de feryadın bu kadar büyük koçum?
- +1 yıl
yobazlık başa bela
Cevap sahibi+1 yıl@XoxBurak oraya gelecek olursak dmeedik değil demedik olacak. 2013 e değil 2013'e olacak. beyninşe değil beyninle olacak. atıyosun değil atıyorsun. Xoxuk Burak :D sen terbiyesizsin zaten ilk yazdığından belli argo küfür falan b. ktan birisin
Cevap sahibi+1 yılSeninle tartışmaya değmez
- +1 yıl
anca sanalda böyle konuşur reelde abi çeker
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği zaten anca sanalda sesi çıkar her yer bunun gibi zirzop dolu
- +1 yıl
aynen klawye delikanlısı sorsan doğu türkistanı filistin için ölür ama sadece lafta kız kardeşleri tecavüze uğrarken evinde keyif yapar anca
- +1 yıl
beni de engellemiş ne yazdığını göremiyorum ama görmesem daha iyi herhalde :D
- +1 yıl
XoxBurak sizler bu ülkenin gelişmesini istemeyen tiplersiniz belli. Ülke batsın istiyorsunuz ama bizler inşallah kazanıp bu ülkeyi daha üretken bir hale getireceğiz siz euro alanlarda artık başka ülkeden daha pahalıya alışveriş yaparsınız
Cevap sahibi+1 yıl@XoxBurak zoruma mı gitmiş :D işte cevap yazınca adam yerine koyduğumuzu sanıyorlar :D senin ciğerin 5 para ediyor mu da benim eğitim durumumla ilgili eleştiri yapabilecek hakkı kendinde buluyorsun. :D üslubuna bak kim olduğumu bilmeden yorumlara bak. Sen cevap vermeye bile değmezsin hatta bak artık cevap vermeyecem de kendimden ve KizlarSoruyor ahalisinden özür diliyorum seni bu kadar cevap vererek adam yerine koyduğum için
- +1 yıl
@XoxBurak yaa bırak şu eğitimsiz ilkokul mezunu cahil kimseleri! Bunlar hem eğitimsiz hem kendini aydın zannediyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği ve soruyu soran kardeşim. Ya bu üçümüzün de ilkokul mezunu olduğundan emin. Sizleri bilmiyorum da ben doktora tez savunma tarihimi bekliyorum. Bunların inandığı, emin olduğu her şey bir bir böyle yanlış işte. Üzülüyorum aslında acıyorum bunlara. Her zaman da şükrediyorum Allah'a iyi ki bunlar gibi hasta değilim diye. Soruyu soran arkadaş da gelmiş bunların yazdıklarıyla canını sıkmasın diye sizin için yazıyorum. Umursamayın ciddiye alınacak bir tarafları yok çünkü. Tekrar söylüyorum bizim ilkokul mezunu olduğumuzdan emin bir şizofren ve onun yardakçısı ve aynı zamanda küfürbaz bir deyyusun inandığı ve savunduğu şeyler ne kadsr tutarlı, doğru ve gerçek olabilir ki. Sallayın gitsin sağlıcakla kalın.
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği ancal engeller zaten başka bir şey yapamaz bana gizlisin diyor sen gizli değilsin seni engelliyor ne dediği ne yaptığı ne de ne yapmaya çalıştığı belli değil ki hasta ya kardeşim bunlar yazık diyorum ya samimiyim o konuda :)
- +1 yıl
@betterböcek Tam akpartili zihniyeti insanları ilk okul mezunu lise ve universiteli olarak ayırmak. Çok okuyan gördük ülke hakkında birşey bilmeyen aynı zamanda çok okumayan gördük kültürü iyi olan ve herşeyi bilen. Bunun okuyup okumamakla alakası yok önemli olan kendini geliştirebilmek. Yeter ya zaten bu yazdıklarınla seni ciddiye bile alamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılCiddiye almadığını bildirince bile ciddiye aldığını sanıyorlar. Bunlara küfür etsen aa benimle konuştu beni adam yerine koydu diye kendilerini bir şey sanmaya başlıyorlar onlara ithafen bir şey yazma bence zaten anlamayacaktır :) sıkma canını en azından biz ne olduğunu biliyoruz zaten zihniyetilerinin
+1 yıl
+1 yılKendi hayatları bırak torunlarının hayatlarını bile satarlar.. Bugün bunu yapanlar 2023 te seçilince içinizden geçerler :D
31 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler orspuluk daha rahat yapıldığı için eksilemişler din adı altında her boku yediniz la :D
+1 yılGelişmedi derken? Tamam ben de o partiye oy atmıyorum ama bu kadar da çamur atmayın sonra tabi kazanamayız.
43 Yorumla- +1 yıl
Özelleştirmeden başka ne oldu yol yaptı da hayrına mı yaptı :D hastane de sıra bekliyoduk diyenlerin internetten haberleri yok, kaldı ki hala bekliyosun, sigorta primi 120 liraydı 1800 tl oldu, Ben bunlar ilk geldiğin de sapıtmadan önce hayrına 3-5 kişiye sigorta yapıyordum burdan yola çık :D
- +1 yıl
zenginler ülkeden kaçıyor adalet eğitim yerlerde
+1 yılBilmem de doğru düzgün yöneten birileri olur inşallah Mansur Yavaş olursa onu desteklerim
20 YorumlaBilmem onu kıt kuruş geçinip hali itten beter olup yine de verenler düşünmeli
20 Yorumla
+1 yıl2023 te Prof. De. Numan kurtulmuş' a görevi teslim etmesini isterdim.
Temiz. duzgun ve çok iyi bir politikacı. Boş insan değil04 Yorumla- +1 yıl
temiz bir insan olsa hırsızların katillerin mafyanın yanında yer almazdı
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği siyasi atismaya girmeyeceğim ama şuna inanırım, gücü kullanmak için bazen sabredeceksin
- +1 yıl
süleyman soylu da bir ara öyle görülüyordu
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği kardsim tartışmak mi istjyorsun.
İyi tamam seni kırmayıp Tayyiple devam edersin inslh diyeyim.
Hey Allahım Ya Rabbim
+1 yılErdoğan 2023'te seçimlere katılamıyor yasal olarak. Konu kilit 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
yasaları değiştirmek çok mu zor
Şu saatten sonra başkası da kazansa bu sefer bak erdoğan gitti yeni gelen ülkeyi batırdı dicekler
30 Yorumla
+1 yıltayyip ben kazanacığına inanıyorum çünkü erdoğan çok güçlü z kuşağı tayyibin kazanamacığını söylüyor bazen ciddiye alamıyorum çünkü tek nefret eden z kuşağı z kuşağının altında nefret eden adam yok bunuda değiştiremezsiniz
00 YorumlaAhahah gelişmedi mi beynim yok adlı chpli troll postu yzıl kafanıza sizin ya
12 Yorumla
+1 yılAslında hic kimse chp ye oy atıcam demiyodu sosyal medya chpnin elinde oldugu icin onlar öyle yansıttı yoksa onla hic alakası yok ama sana sadece sunu söyleyebilirim 2023 de akp kesinkaybedicek
07 Yorumla- +1 yıl
sosyal medya chpnin elinde mi?
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği aynn öyle chpliler sosyal medya da daha etkili ayrıca sunu da belirteyim imamoglu istanbulu nasıl aldı biliyomusun? Youtube halk ekranı kanalı sayesinde belki komik gelebilir ama bu gercek, sosyal medya da farkedilmeyen bi gücünüz var
- +1 yıl
akpnin nüfusu chpnin 2 katı ve erdoğanın oyları hep sabit hatırlatırım imamoğlunun istanbulu alması da hdplilerin imamoğluna oy vermesi ile oldu doğruya doğru daha önce akpye veriyorlardı onlar kazanıyordu
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği alakası yok knk cogu akp li bu sosyal medya ve youtube sayesinde chp ye verdi hatta bazı röportajlar var dinlemissindir belki diyolarki normalde akpye oy veririm ama onları cezalandırmak kcin bu sefer chp ye verdim diye bu da sosyal medyanın onlar üstündeki etkisinin en büyük kanıtıdır
- +1 yıl
akpliler sol kesimden çok daha cahil bu her zaman böyleydi
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği malesef öyle aslında asıp mesela sag veya solcu olmak degil asıl mesele farkındalık solcularda bu da var herseyi arastır8yolar suanlık bagnaz degiller zaman ne getirir bilinmez ama ben 2023 sonrası türkiye icin endiseleniyorum ama hakkımıza hayırlısı kardesim
- +1 yıl
akpnin şeriat getirmesi ihtimali var
+1 yılo gitmezse kendimi asıcam
30 Yorumla2023 te kim alırsa alsın ortalık karışacak.
10 Yorumla
+1 yılPek sanmıyorum sedat pekerden sonra o iş yaş
10 Yorumla- Gündem konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılÜlke daha sağ çıkmaz.
10 Yorumla
+1 yılbas oyu ampule ağğğ
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyemeye ekmek bulamayız
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu konu burda ki 3 ıq insanlarla tartışılmaz bence
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜlke şahlanır
010 Yorumla- +1 yıl
şimdiye kadar neden şahlanmadı?
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği Daha da şahlanacak petrol falan da çıkıyor
- +1 yıl
petrolle ülkenin şahlanabileceğine inanacak kadar cahil misin gerçekten? bu akplilerin bir tanesi de bilgili kültürlü olsun ya hepsi mi zırcahil olur
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği Belki ironi yaptım saf
- +1 yıl
bu akplilerden her türlü trollüğü ciddi ciddi söylenmesini beklerim ben
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği Ya ne buluyorsunuz bu kılıçtaroğlunda benden cahil duruyor ya üstelik ironi de yapmıyor bildiğin komik
- +1 yıl
hayatında kılıçdaroğlunu aralıksız 10 dakika dinlemediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği Ben de sizin gibi cımbızlananları gördüysem demek
- +1 yıl
yani oturup 10 dakika bile dinlemediğini kabul ediyorsun insanları yargılamak bu kadar kolay mı?
Cevap sahibi+1 yıl@KSninMeraklıErkeği Dinledim ya niye dinlemeyeyim hiç kimseyi tek taraflı dinleyip yorum yapmam
Gizli Üye(18-24)+1 yılOhoo kim ölür kim yaşar
00 Yorumlaİntiharlar artar
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler