Ulan Rizeli insanlar mert insandır Rize'de cikdi kadın diyo Ermeni donmesi Meral Akşener e PKK ile iş birliği yaptın Rize Neden geldin Yunan İmamoğlu rizeye gidince rizelielr arkaya reisin resmini Asmis😂
Rize'de hdp Ermeni partisi seçim binası bile acamaz biz Rize'de Giresun'da Ermeni Rum barindirmayiz
Rize'de hdp Ermeni partisi seçim binası bile acamaz biz Rize'de Giresun'da Ermeni Rum barindirmayiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
meralin pkk ile işbirliğini hala kanıtlayacaksınız lafta, reiste başıörtülü kardeşimizin üstüne işedikleri videoyu cuma günü paylaşacaktı? nerde bu kanıtlar?
Ne?
Hâlâ sözde iddialar ve kanıtların olmaması mı?
Bende riZeliyim hemseriyiz diye arkasında durduk ama bitti artık ismail kahraman dan başka siyasetçi tanimam
Ya kanka en azından Ermeni Rum dönmesine oy vermeyelim türk evladına verelim ben sana git Erdoğan'a oy ver demiyorum Mansur Yavaş var Muharrem İnce var ümit Özdağ var ama cidden bir giresunlu olarak rizelilerle gurur duydum ama rizelilerde aslında lazdur ama hain insan değillerdir 🇹🇷❤️
Yok ya rizeliden hain çıkmaz tabiki rizede de var rum kökenli bu arada
Yok ya Rum defil rizeliler laz 😂 Rizeyi baya araştırdım hatta trabzonu sırf Oyuzden sevmez rizeliler Rum diye 😂
Rahmetli babaannem büyük babam huysuzluk yapınca bunlar rumdan geliyor oğlum derdi. trabzon rize sevmezler birbirlerini zaten
iki yüzlülük bu. erdoğanın ve yandaşlarının yediği pek çok hat belli
neyseki rizelilik kanimda var
Rize simiti çekti canım
Rizeliyim:)
Rizeli bir laz arkadaşımın lafı vardı Rize diyince aklıma hep gelir bana hep derdiki Ermenilere rumlara güvenme onlar sadece fırsat bulmadığı için dost gözükür fırsatları olsa onlarda bize saldırır demişti Ya kanka en azından Ermeni Rum dönmesine oy vermeyelim türk evladına verelim ben sana git Erdoğan'a oy ver demiyorum Mansur Yavaş var Muharrem İnce var ümit Özdağ var ama cidden bir giresunlu olarak rizelilerle gurur duydum ama rizelilerde aslında lazdur ama hain insan değillerdir
Sıyasetle asla ısım olmadı.. Turk mıllıyetcılıgıne basımı degıl govdemı koyarım.. turk ve ıslamm ugtuna verılen canlar aklıma geldıkce memleketıme vatanıma daha cok baglanıyorum.. osmanlının torunları olsak hukum surmeye alısmıs bır mıllet olarak.. Ne mutlu turkum dıyene
Haklısın...