Şimdi de Suriyeliler dünkü olaylardan dolayı Türklere kinleniyorlar, tamamen iç savaş çıkartmak için uğraşıyorsunuz.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen ve senin gibiler şaka mısınız? Bir çocuk taciz edilmiş. İnsanlar tepki göstermeyecek mi? Hiçbir ülke demografik yapısını bozacak şekilde göçü kaldırmaz bir yerde patlar.
İnsanlar tepki gösterecek tabiki az bile yapıyorlar, tepki göstermek için bir olay mı olması gerekiyor. Ben Ali Yerlikaya’nın sözüne ithafen söyledim, insanımızın yabancı düşmanlığı yapmasına izin vermeyiz diyor da bunu kendileri yapıyorlar. Onlara her şey serbest, bizim vatandaşa zorluk çıkartıyorlar.
Yahudi yapsa bunu bu kadar laf atmazsiniz ama söz Müslümanlara gelince böyle küfür edin hakaret edin ırkçı tavırlar sergileyin bir tanesi kötü sapık çıktı evet onu göndersin ama diğerleri suçu ne?
Zamanda herkesin sınırı çizildi onların ülkesi devleti Suriye Türkiye değil. Sen gidip mekke Medine zamanında Osmanlı'nın deyip hak iddia edebilir misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdi de Suriyeliler dünkü olaylardan dolayı Türklere kinleniyorlar, tamamen iç savaş çıkartmak için uğraşıyorsunuz.
Sen ve senin gibiler şaka mısınız? Bir çocuk taciz edilmiş. İnsanlar tepki göstermeyecek mi? Hiçbir ülke demografik yapısını bozacak şekilde göçü kaldırmaz bir yerde patlar.
İnsanlar tepki gösterecek tabiki az bile yapıyorlar, tepki göstermek için bir olay mı olması gerekiyor. Ben Ali Yerlikaya’nın sözüne ithafen söyledim, insanımızın yabancı düşmanlığı yapmasına izin vermeyiz diyor da bunu kendileri yapıyorlar. Onlara her şey serbest, bizim vatandaşa zorluk çıkartıyorlar.
Onlar halinden memnun. Kendilerine dokunmaya başlayınca anlayacaklar
din kardeşlerimiz onlar ırkçı olmayanın bu kadar yahudi olsa bunu yapmazsiniz
TAMAM o zaman onlar her şey serbest hatta ağzımıza etseler yarabbi şükür demeliyiz 🤣
Yahudi yapsa bunu bu kadar laf atmazsiniz ama söz Müslümanlara gelince böyle küfür edin hakaret edin ırkçı tavırlar sergileyin bir tanesi kötü sapık çıktı evet onu göndersin ama diğerleri suçu ne?
valla nedir bu islam düşmanlığı be pes doğrusu başka bir şey demem
Suriyeliler ülkemiz için hayırlı insanlar Osmanlı kurulacak
Valla benim annem Suriyeli babam türk bu yaptıklarınızı anlam veremem
@TheDevilFromWorld benim kardeşim yok ayrıca zaten suriyeliyim ve türküm burası benim de vatanım sadece sizin değil
Kendi ülkelerinde gidip kursunlar ne kuruyolarsa. Daha kendi ülkelerine sahip çıkmayıp hurda nargile yakmakla osmanli kurulmuyor
Zamanda herkesin sınırı çizildi onların ülkesi devleti Suriye Türkiye değil. Sen gidip mekke Medine zamanında Osmanlı'nın deyip hak iddia edebilir misin
şu an zaten yeni dünya düzeninde TAYYİP ERDOĞAN kuruyor Osmanlı tekrar kurulacak
@TheDevilFromWorld valla ister kardeş olalım ister düşman daha sözde kendi vatanınızdsn bişi kovmaktan acizsiniz ulan Türkler yazık size 😂😂
Hz Muhammed ümmetin lideri
Recep Tayyip Erdoğan Osmanlı halifesi 🇸🇾🇸🇾
Oy verenler aptalsa ben napayım?
Bizim musluman olana saygımız var ama sapik Müslümana saygımız yoi
Ayrıca turkiyede kac rus kac japon tacizci duydun lan suriyeli kadar
Kime oy verenler?
Onlar suçu başkasına atmakla meşgul