2. Turda kime vereceksiniz (sadece soruyorum yargılama amacı gütmüyorum) cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dun olanin bir demokratik secim degil referandum oldugunu anlamayip abi benim oyum istedigime veririm diye ogana basanlar mutludur umarim kaliyolar sayenizde
Şartlarımızı kim kabul ederse... (kılıçtaroğlu kabul etse de vermem😝)
Anladım teşekkür ederim 🙏
Neden peki? @ikibakipcikiyorum
@Respect067 kendisini lider olarak görmüyorm.
Bende görmüyorum ama arkaya bir bak. Arkadaki gelenlere bir bak. Meseleyi onlar yürütecek. Değişim şart nefes alamıyoruz..
@Respect067 degisim şart tabiki.. Gönül isterdi ki Sinan Oğan gelsin..
Bende o olsun isterim ama onların gelebilmesi için bunların gitmesi lazım ! Padişahlık sistemi var olmuyorsa millet olarak tepkiyi gösterir seçim yapar deriz Sinan oğan gelmeli deriz ama bunu yapamayoruz
@Respect067 padişah gitsin diye ülke yönetimi heba edilemez diye düşünüyorm. Kimlerin eline bırakacağız? Birilerine özgürlük sözü verenlere mi?
Hüda parın meclise girdiğinde kabul ettikleri yönergeyi okudun mu lütfen söyler misin bana?
@Respect067 gidecek hepsi inşallah.
İnşallah maşallah diye diye geldik buralara
@Respect067 tartışmak mi istiyorsun?
Öyle bir amacım yok ama biraz bilinçli olun
@Respect067 bilincim sizi ilgilendirmez!!!
Ama siz gibiler yüzünden neden kalitesiz hayat sürüyoruz? İnşallah maşallah düzeliriz. Ama bir kaliteli yemek yemek için dünyanın parasını veriyoruz. Her şeyi ithal getiriyoruz üretmek varken. Hepsi sistemin hatası ama bilinçsizce devam ediyorsunuz harikasınız
@Respect067 ne boş insansıniz ya git tvye çık burada ziyan olma
Neyse bişi demiyorum :) ne demek istediğimi anlamayacaksın.
@Respect067 muhatabim değilsin.. milletin görüşune salça olmak yerine akli mantığı olan biri kendi yorumunu yapar geçer.. Deneyebilirsiniz
Sizin bi görüşünüz yok ki
@Respect067 derdin ne o zaman😂 bos bos konuşayım mi diyorsun..
Neyse :))
O kadar kararsızım ki istemeye istemeye Tayip
Teşekkür ederim yorumun için🙏
Neden peki? Gerçekten merak ediyorum. Yargılamak değil amaç
@sitenindelisii sensin o hdpyle bir olanlara veremem diyeceksiniz ki sizde de HÜDA-PAr var tayip onun sesini biraz kisabilir ama siz kemal malı HDPyi tepesine çıkartır
İyi sen ülkeyi mültecilerle dolduran şahısa ver o zaman yakında araplar hepimizi kendi ülkemizden kovacak zaten Allah senin gibilerin belasını versin inşallah.
Üzgünüm ama Recep tayyip Erdoğan’da Abdullah öcalanın mektubunu trt de okuttu ve çok kez Hdp ile görüştü chp hdp nin dışardan desteğini alıyor ittifak yok ortada demirtaşı bizde sevmiyoruz ama Avrupa mahkemesi ve bir çok mahkeme anayasal yoldan suçsuz yattığını öne sürdü kemal Kılıçdaroğlu demokratik bir parti lideri olarak hukuksal süreci tarafsız işleyecek ve mantıken Demirtaş çıkıyor tek olay bu asla yadırgamıyorum seni iki tarafta sütten çıkma ak kaşık değil hakkımızda hayırlısı olsun dilerim 💗
@Respect067 ilk turda sinana vermiş biri olarak neyini soruyorsunuz anlamadım ben türk milliyetcisi biriyim ili tarafta da terörist var HÜDA-PAR ve HDP Tayyip hudaparin sesini kisabilir ama Kılıçdaroğlu bunu yapamaz teröristleri tepesine çıkarır
@Öyleyle işte sıkıntı burada , genel olarak bir bak lütfen. HDpyi kim getirdi meclise Tayyip? Hüda par denilen partinin ne farkı var? Millet vekili adayları verilirken bir dünya yazı yazdılar her şehir buralara oy versin ki hdp milletvekilleri giremesin diye. Yahu en basiti yaşadığınız hayattan memnun musunuz? Kaliteli yaşam sürebiliyor musunuz? Neden ısrarla önümüzdeki engeli aşmak istemiyoruz?
@Respect067 yav iqsu düşük görmüyor musun anlamaz o anlatma boşuna
Max akp seçmeni işte Türk milliyetçisiyim diyor bide utanmadan
@sitenindelisii nickin her şeyi açıklıyor sus
Ben onu makara olsun diye öyle yazmıştım ama beynin basmadığı için anlayamamışsın işte akpli olduğunu nasılda belli ettin zeka seviyenle :)
Erdoğan.
sandığa gitmem