Selamlar Bugün 6 Mayıs 2022 Deniz Gezmişi İdam Sephasına Götürdükleri Gün Bugün Ve ben 24 yasında kendimi Türkiye Cumhuriyetinin Bağımsızlığına Adıyorum dediği gün Bu gün İçinizden Geçenleri Yazabilirsiniz ( Kabalaşmadan Lütfen )
Geçmişten Günümüze Sol Görüş Neden Bu Kadar Zayıf Kaldı?
Sağ görüşlü bir vatandaş olarak Türkiye topraklarında davasına emeğine ve adanmisligina hayran olduğum yegane türk insanlarindan dir boyle kişilikler maalesef ki ülkede çok nadir görülen özellikler. İnanıyorum ki Türkiye deniz gezmiş gibi Mahir gibi kendini vatanına milletine adamış genc neslin omuzlarında yükselecektir. Allah rahmetiyle muamele etsin
Amin görüşlerin çok değerli böyle düşündüğüne ayrıca çok sevindim tesekkürler duygulandım tekrar fikirler Ölmez onun fikirleri düşünceleri halâ yasıyor
Sol Türkiye'nin çıkarına olan herşeye aykırı tutum tskinirsa sol mol olmaz Ermeni soykirimi var der sınır ötesi operasyon olmasın der Selahattin hapisten çıkar n der mülteciler kalsın der bu kafa ile yizde bir alamazlar
Sol Zaten Bitik Ama Şu Gerçek Sol Bitik Diye Sağ Partilere Devam Demek Çok Daha Büyük Bir Felaket O Yüzden Sol Sağ Ayrımı Yapmadan Ne Muhafazakar Ne Milliyetçi Olarak Tam Olarak Birleştirici Nokta Tespit Yapıp Halkın Büyük Bir Bölümüne Dokunacak İcraatler Yapacak Benimseyecek Bir Yapı Gerekli Adı İster Sol İster Sağ Olsun.
Doğru ama fikirleri benimsemek önemli onların çocukları cihatçı olmak zorunda değil ki bazıları aşırı baskıdan intihar ediyor son dönemde ama sol'un daha etkili olmasına engel değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sağ görüşlü bir vatandaş olarak Türkiye topraklarında davasına emeğine ve adanmisligina hayran olduğum yegane türk insanlarindan dir boyle kişilikler maalesef ki ülkede çok nadir görülen özellikler.
İnanıyorum ki Türkiye deniz gezmiş gibi Mahir gibi kendini vatanına milletine adamış genc neslin omuzlarında yükselecektir.
Allah rahmetiyle muamele etsin
Amin görüşlerin çok değerli böyle düşündüğüne ayrıca çok sevindim tesekkürler duygulandım tekrar fikirler Ölmez onun fikirleri düşünceleri halâ yasıyor
Deniz gezmiş ülkenin ortak değeridir bence
Rahmet dilemekte uğruna canını verdiği toprakları yurt edinen bütün vatandaşların görevidir
Sizin gibi düşünen sağ görüşlü insan pek yok açıkçası ilk başta iktidar o yüzden kirli iftiralara maruz kalıyor bazen :( üzücü
Sol Türkiye'nin çıkarına olan herşeye aykırı tutum tskinirsa sol mol olmaz Ermeni soykirimi var der sınır ötesi operasyon olmasın der Selahattin hapisten çıkar n der mülteciler kalsın der bu kafa ile yizde bir alamazlar
solda sağda Atatürk çizgisinden çıkarsa Türkiye dağılır
Sol Zaten Bitik Ama Şu Gerçek Sol Bitik Diye Sağ Partilere Devam Demek Çok Daha Büyük Bir Felaket O Yüzden Sol Sağ Ayrımı Yapmadan Ne Muhafazakar Ne Milliyetçi Olarak Tam Olarak Birleştirici Nokta Tespit Yapıp Halkın Büyük Bir Bölümüne Dokunacak İcraatler Yapacak Benimseyecek Bir Yapı Gerekli Adı İster Sol İster Sağ Olsun.
biatcı kültür tavşan gibi sqşiyo
Doğru ama fikirleri benimsemek önemli onların çocukları cihatçı olmak zorunda değil ki bazıları aşırı baskıdan intihar ediyor son dönemde ama sol'un daha etkili olmasına engel değil
sqym etmezlerse