Sessiz istila adlı kısa filmi izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi öneririm
Süleyman Soylu’nun tacizci Suriyeli'yi savunması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sessiz istila adlı kısa filmi izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi öneririm

Şaşırılacak şey değil, Türk milletinin güvenliğinin sağlanamamasından da "Ben güvenlikten bir şey anlamam, hayatımda bir tane güvenlik makalesi okumadım." diyen adamın sorumlu olması da şaşırılacak bir şey değil. Ümit Özdağ gereken cevabı verdi.
Adım adım sessiz istilaya doğru
İstila başladı bitecek neredeyse. Türk milleti acil vaziyet almalı.
Aynen kardeşim son sanşımız 2023 ya ses çıkardık çıkardık çıkarmadık o zaman bir daha asla çıkartamayacağız
Son şans diye bir şey yok. Türk milleti ve Türk milliyetçileri burada oldukça kutlu ülkü işleyecektir.
Biz böyle avutsakta kendimizi onca olanlara rağmen kimse sesini çıkartmadı ayağını yere vurmadı be kardeşim
İnsanların sesi soluğu kesildi artık. Ses çıkartamıyorlar.
Tek çare 2023
şimdi şöyle bir şey var bu ülkede bu Suriyeli gibi binlerce insanımız da aynısını yapıyor, burada kadınların kapanması lazım kuran Kerim'de diyor ki kapanmak kadınlara farzdır , şimdi allah kapanmayı kadınlara boş yere farz kılmadı bir sebebi vardı , sebebini de görüyoruz işte
burada ilk önce kadınların kapanması lazım sonra erkekleri suçlamaları lazım, kadınlar açık gezerse işte böyle sapıkların eline fırsat geçer.
aha geldi suri sever bi lavk daha. Taciz tecavüz açık birine yapılınca meşru oluyor dimi sizin kuran dediğiniz kitapta açık birine taciz etmek tecavüz etmek serbest diye bişey yazıyor mu? Rusyada da insanlar açık giyiniyor ama orada islam ülkelerindeki gibi taciz tecavüz etmiyorlar? Bu giyiniş meselesi değildir tamamen ahlak meselesidir terbiye meselesidir sizin gibi medeniyetten yoksun insanlar anca kendilerini böyle teselli eder o da açık giyinmeseydi diye. Merak ediyorum acaba kendi karını kızını da biri böyle taciz etse yine aynı şeyleri söyler miydin
Kardeşim Ruslar gavurlarda namus diye bir şey yok
İşte sizin gibiler Allah'ın kitabı gitmezseniz daha çok rezil olursunuz
Cevap
4Cevap
Sırf menfaati için reçel tahinin yandaşı olmuş birine ne denebilirse onu diyorum. Arap seviciliğin bu kadarı da fazla.
tayyo zaten kendisi itiraf ediyor ben türkçü değilim türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına aldım diye
Her türlü milliyetçiliğe sonuna kadar karşıyım. Ama sen Türkiye’nin cumhurbaşkanıysan ve illa milliyetçi bir kimliğe bürünmek istiyorsan Türk milliyetçisi ol. Ayrıca bu Arap arkadaşlara bu kadar meraklıysa sarayında da besleyebilir bence.
Kendi karısına kızına da aynısını yaparlar inşallah gerçi bu arap sevici gawt ona da göz yumar
Haklısın söylenecek o kadar söz var ki
Zaten adamlar türk halkı umrumda değil ki ama hala bubkara oy veren saflar var
İyi bizde Sülüman'ıarkası dönükken çekelim.
Kahkaha attım hdjdngjfk
Buna hala oy verenin ämına koyam
onlarda beyin yok
Allaha havale
Bunların allahları yok
Gene ne diyor bu saç bakımından yoksun arkadaş
Doğru diyor
Sg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?