49 Yıl Dile Kolay Askeri Hizmet Etmiş. Yıllarca Dağlarda Savaşmış Operasyonlar Düzenlemiş Hizmetler Yapmış Hulusi Paşayı Seviyor musunuz?
Hulusi Paşa : 1998-2000 Yılına Kadar Tunceli Operasyonunda Savaştı. Kıbrıs Harekatında Savaştı. Savaşlardaki ve Operasyonlardaki Başarılarından Ötürü Üstün Hizmet Şeref ve Üstün Cesaret olmak üzere 12 Nişan Madalyası kazanan tek Asker Komutan Paşa TSK'da
Operasyonları ; Kıbrıs Harekatı 1974 Savaştı Tunceli Operasyonu 2 Yıl Savaştı Şah Fırat Operasyonu Fırat Kalkanı Operasyonu İdlib Operasyonu Zeytin Dalı Harekatı Barış Pınarı Harekatı Bahar Kalkanı Harekatı Gara Operasyonu 53 Sene Hizmet Etti Ülkemize Komutaları;Bosna-Hersek Türk Görev Kuvveti 51. İç Güvenlik Tugayı Kara Harp Okulu Kara Harp Akademisi Lojistik Komutanlığı 3. Kolordu Türk Kara Kuvvetleri Türk Silahlı Kuvvetleri
15 Temmuz Darbe Girişiminde olan Demokrasi Zaferimizde Darbeci Hainler Hulusi Paşayı Yakalayıp Esir Almıştı ve Hulusi Paşanın kafasına silahlar dayayıp önüne 2 Sayfa çıkardılar. Milletimiz ve Ülkemizi ele almak için ve bunu okuyun İmzalayın dediler. Hulusi Paşa İmzalamadı! Başımıza Geçeceksin dediler ve bunu Reddetti! Canını Hiçe Saydı. Darbeci hainler Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın boynuna palaska takıp işkenceyle darbe bildirisini imzalatmaya çalışmış Darbeciler 15 Temmuz 2015 Gecesi Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Paşa'nın boynuna palaska takıp işkenceyle darbe bildirisini imzalatmaya çalışmış canı pahasına imzalamadı!
haberlerde gördüydüm koyun gibi gözlerini bağlayıp helikoptere attı fetocular sonra savunma bakanı oldu helal olsun sınırları iyi koruyorlar mülteci gelemiyor
@kukusalgazmuptelasi Teröre en büyük darbeyi Hulus Paşa vurmuştur aga saygı duyarım kim ne düşünürse ama iyi araştırın derim Terörle Mücadelede eskiden çok şehit veriyorduk Dağlarda ve Şehirde ama şu an eskisinden daha iyiyiz Dağlar tertemiz ve Şehirde eski yıllara nazaran çok şehit vermiyoruz. Bu bir Başarı değil midir sizce? Suriye Sınırında Yaptığı Başarılar Kıbrıs Harekatındaki ve Tunceli Operasyonundaki Dağlarda Savaştığı Başarıları ortada değil mi?
feto pnelerinden dolayı veriyorduk şimdi sqtroldular sözde de ekonomi acil düzelmeli bu iktidar düzeltemez gitmesi lazım artık ben içlerini biliyorum yıkılıp gidecekler gıdaya boğaza indi kriz hiçbir parti sağ kalamaz bu ortamda çamur siyaseti yaparlar sadece seninde tecrüben vardır bilemem yani ben genelde kaynatıyorum ciddi yorum yok gelene ağam gidene paşam
@kukusalgazmuptelasi yok kesinlikle haklı olduğun yerler var birisi Ekonomi zaten ama reis sen söyle hiç Hulusi Paşa'nın Görevi Kötüye kullandığı bir şey gördün mü? adam 49 yıl bizler için savaşmış operasyonlar düzenlemiş Terörle Mücadele konusunda çok başarılı hakkını yemeyelim reis
ha milli savunma sağlık sektörü çok iyi destekliyorum ama her şeye siyaseti katmaları lüks içinde yaşamaları bitirecek lüks dikkatini çekerim islam ve şatafat bir arada olmaz
siyaseti katmaları mecbur reis sen biliyorsun dipnot vermiyim şimdi :D ama Hulusi Paşayı çok başarılı buluyorum bu ülke için savaşmış operasyonlar düzenlemiş ve Terörle Mücadele konusunda çok iyi Dağlarda ve Şehir İçinde buna bizatihi kanıtları delillerce var İnşallah bu Terör belası biter
valla en iyi bakan dış işleri bakanı 2. hulusi akar diyeceğimde pek tat vermiyor şahsi düşüncem güvensiz bir ortam siyaset var iyi olabilir memleket hepimizin
Bilmeliydi. Görevi buydu... Haberi olmalıydı... O, onlardan değilse, onların içinden nasıl tepeye çıkabilmiş? Benim başka aklımın almadığı durumlar da var...
Nasıl bilecek ki? Askeriyeye bile sızmışlar reis? ve Hulusi Paşaya işkence ettiler sonrasında Takas Operasyonuyla geri aldık Paşayı sağ salim Boynundaki İze baksana
Liderlik bu durumlarda ortaya çıkar. O sırada öldürebilirlerdi ama... Darbe gerçekleşirdi... Liderlik üzerine okumadığım çalışma yok desem yeridir. Lider onu bilecek.
@mdrx592 Reis Darbe için tüm Askeriyeye bildiri yapılması lazım ve İmzalatılmalı Hulusi Paşaya zorla İşkence yaptırılıp İmzalattırmaya çalıştılar Hulusi Paşa onu imzalasaydı Darbe çok başarılı olacaktı ve Ülke elden gidecekti. Ama Hulusi Paşa canını ortaya koydu İmzalamadı
Konuya ilişkin karanlık alanlar, net olanlardan çok daha fazla... Kuşkularım burada yazışarak gitmez. Konuya ilişkin çok video izledim... O geceye gelinmesi sürecini aylar önceden bilenler vardı... Neden önlem alınmadı ve böyle bir rezalet yaşandı demokrasimiz yara aldı anlamadım... Neyse.
@catsdream @cicimxs Kıbrıs Harekatında savaştı ve Tuncelide Operasyonlarda 2 yıl savaştı. Bu Ülkemizde Çok Savaşlar Girip Kazananlar Oldu ama Mustafa Kemal Atatürk ve Fevzi Çakmaktan sonra Kazım Karabekir İsmet İnönü ya da İsmail Metin Temel Cem Ersever Eşref Bitlis Hulusi Akar gibi insanlar Mareşal olmadı? Savaşmış birilerinin Mareşal olması ile konunun alakası yok
Yıllarca Dağlarda Teröristlerle Savaştı. Operasyonlar Düzenledi. Teröre En Büyük Darbeyi Hulusi Paşa vurdu. Kıbrıs Harekatı Tunceli Operasyonlarındaki Başarıları ve yukarda idare ettiği yönettiği Operasyonlardaki başarıları ortada. Mareşal Rütbesi verilmemesi onun Savaşmadığı anlamına gelmez. İsmet İnönü ve Kazım Karabekir gibi insanlara da verilmedi ama onlar Savaşmadı mı?
saygı duyarım :) sevmemenizin nedenini anlayabiliyor ve bişey diyemiyorum çünkü sizin durumunuzda bende olsam yapabilirdim ama yaptığı hizmetler ve başarılardan dolayı sevmeme engel değil bana göre tabi :) akşamınız bereketli olsun kolay gelsin :)