https://www.aykiri.com.tr/milli-egitim-bakanligi-ndan-suriyeli-ailelere-hediye-3-milyon-tl-harcanacak/22359/

Suriyeli ailelere dağıtılacak promosyon kapsamındaki hediyelere şöyle bir göz attım da. Fakat hiç biri de bir ailenin ve çocukların eksiklerini tam anlamıyla giderebilecek ve tamamlayacak tür de hediyeler değil ki..
Harcanan bütçeye yazık..
Milli Eğitim Bakanı olsaydım şayet; o bütçeyi önce Türk aileleri ve Türk çocukları, sonra bütçe yeterse Suriye'liler olmak üzere ülke ve insanlık adına daha hayırlı işlerde kullanırdım.
En son ne zaman hediye aldım?
Yeni yıl hediyesi almıştım.
Ayyy keşke bana da verselerdi böyle şeylerden mahrum kalınca hoşuma gitmiyor😢 gerçi bizim buraya yokmuş xlsjdlssdks. Hım en son ne zaman hediye aldım🤔 dün sanırım istediğim bişi vardı sonra vazgeçmiştim ama gidip almışlar... almasalar daha iyidi ama yapcak bişi yok🤷♀️
Yani göçmen ailelere ve çocuklara bu kadar ince düşünceli davranmaları elbette takdire şayan onları benimsediklerini ve önemsediklerini göstermenin güzel bir yolu ancak işin ucunda hediye varsa o hediye her cocugun hakkıdr sadece yeni gelenlern degl
Bana benim Aileme neden almadı?
Söz Konusu Ülke olunca hepimiz biriz.
A öylemi
Eee geçmişte bizim büyüklerimize verilmedi bişey. Bugün neden bu Hareketler.
Halk içinde ayırım olur mu.
Nerde Eşitlik.
Sonrada Karadeniz gibi fırtına esdirdimi kötü Trabzonluyum Aaa
Cevap
6Cevap
Suriyeli konusunda bir çözüm şart. Fakat Suriyeli konusu çok siyaset malzemesi oldu. Ortada birçok bilgi dolaşıyor. Her söylenene inanılması lazım. AB nin ve diğer Uluslararası kuruluşların yardımı mı yoksa devlet hazinesinden mi onu netleştirmek gerekir
Ya abi bublar da herkese bir hediye veriyor bi bize yok ihtiyacım da yok gerçi ama kime gidiyor bu hediyeler görmüyorum kimsede
Kendi özyurdumda ben miyim garip Şehit , Gazi çocuklarına alsaymış , lösemili çocuklara alsaymış akapenin bakanı şaşırmamak gerek
23 Nisan törenlerinde arapça şarkı çalındığını da duyduk adamları geri gitmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki enteresan
Türk öğrencileri de okuldan eve tost bile almadan aç geliyor olsun din kardeşlerimiz rahat etsin bizim milletimiz aç kalsa da olur dimiii
Türkiye’de ötekileşme nedir kendi vatandaşı Osmanlı’dan sonra ilk kez bunlarda gördü. Bu ülkenin dinamizmi bir daha nah toplanır.
Tr siyasetçileri ve bürokratlar ve bakanlar keşke türkiye içinde çalışsa
Verilebilecek çok daha ihtiyaç sahibi insanlar var. İçerik zengişleştirilip onlara verilmeliydi.
içeriği okumadım başlık yeterli geldi kendi ülkemizde yabancı olduk hediye beklemek bize düşmez
İçerik çok yetersiz keşke gıda yardımı ya da çocuklar için okul malzemeleri olsa
Suriyeliler kadar ilgi alâka göremedik.
Bize anca süt verdiler😂
Ver coşkuyu millete kandır🤗
Kendi ayaklarına sıkıyorlar seçimde görüşürler...
Biz ögrenciyken Üçün birini almıştık.😀
Oylar Loading...
Off daha neler🤦
Bayadır almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?