Milli Eğitim Bakanlığı, Suriyeli öğrenci ailelerine hediye aldı. Siz de hediye ister misiniz?

Milli Eğitim Bakanlığı, Suriyeli öğrenci ailelerine hediye aldı. Siz de hediye ister misiniz?
Milli Eğitim Bakanlığı, Suriyeli çocuklar ve ailelerine hediye edilmek üzere hediyelikler satın aldı. Tüm öğrenci ailelerine ailelere içerisinde cüzdan, havlu, tam otomatik şemsiye, kolonya, maske, masa saati, bloknot, magnet açacak, tükenmez kalem ve bez çanta dağıtılacak. MEB tarafından alınan promosyon malzemeleri aralarında Adana, Adıyaman, Ankara , Antalya. Batman, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa, Osmaniye, Eskişehir, Yalova, Samsun, Çorum illerinde, Milli Eğitim Müdürlüklerine verilecek. Hediyeler Suriyeli çocukların ailelerine verilecek.
https://www.aykiri.com.tr/milli-egitim-bakanligi-ndan-suriyeli-ailelere-hediye-3-milyon-tl-harcanacak/22359/