Okulda aşık olduğum bir hocam var. Erkek hoca , daha önce ilanı aşk etmiştim ama hala öğrenci öğretmen gibi konuşmaya devam ediyoruz. Atatürkçü bı adam. Üstünde Atatürk resmi ve imzası olan beyaz bir kupa aldım bir de kar küresi almıştım. Kar küresisini kırdım. Yarın öğretmenler günü ve onun doğum günü aynı zamanda. Sizce kupayı vereyim mi? Utanıyorum ama çokta istiyorum. Ya kabul etmezse? .
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence verebilirsiniz
İlanı aşk mı ne yaptın elinde gitarla bahçesinde mi çaldın
Yok mesaj yazdım
Hiç bi hoca böyle bi günde hediyeyi reddetmez merak etme absürt bişey değil. Ver hediyeni
Yupppii teşekkür ederim 😄
Rica ederim 😊
Peki içine not yazayım mı yazasım var ama ne yazacağımı bilmiyorum
Bence içinden geliyorsa yaz bişey olmaz. Çok romantizme kaçmayacaksa tabi. Ben de öğretmenlik yaptım. Bazıları söylemese bile ilgisini anladığın halde görmezden geliyosun. Sorun etme çok bunları. Bunlarla karşılaşıyoruz yani. Bence not yaz yani
Peki sence ne yazayım bı örnek versen olur mu
Yani hocayla aranızdaki iletişimi bilmiyorum. Klişe sıradan bi cümle bul google dan değiştirerek kendi cümlen gibi yaz bence
Hocayla aramız iyi yani bence öyle ama çok fazla konuşmuyoruz. Geçen sene benim dersime giriyodu ve bana her sınavda kopya veriyordu ben istemesemde 😄 sonra pişti oynamıştık derste, okulun kapısında sigara içtik birlikte. Öyle yani geçen gün de ona bir sürü ata tohumu verdim aldı 😄
Hoca bi kere istemese bunları en baştan keser. İletişim baya ilerlemiş gibi. E seni nasıl reddetti peki. Bu arada atatürkün öğretmenlerle ilgili bi sözünden alıntı yapıp üstüne kendi klasik cümlelerini kurabilirsin
Hoca bı kere istemese bunları en baştan keser dediğin ne onu anlamadım
Yani en baştan iletişimi keser yakınlığın oluşmasına müsade etmez. Kapı önünde öğrencisiyle sigara içen hoca görmedim ben mesela. Fazla yakınlık var
Benim dersime girerken yapıyordu bunları ben itiraf etmeden önce , ama şimdi de göz kırpıyor mesela bazen ona bakarken onun da bana baktığını yakalıyorum bı de hani tüm hocalar öğrencilerine hayatım falan der belki ama ilanı aşk eden öğrencine de gidip göz kırpıp hayatım vs demezsin bence ya. Bide Instagram'da takiplesiyoruz hâlâ 😄😁 beni reddetmesi demeyelim mi ben ona Instagramdan mesaj atmıştım bı ara onun olduğu okuldan ayrılmıştim o da bana yazdı dedi ki çocuk bu gün derste yoktun sordum nakil gitti dediler bende evet gittim falan dedim sonra dedim ki ilerde utanacagim pişman olacağım belki ama içimde kalmasın ben ordayken sizi seviyordum ve bunu durduramıyorum geçmiyor dedim. O da ileride gülersin emin ol diye Gülen emoji atmıştı sonra aramızda kalsın dedim o da söz verdi ve ben bu sene o okula tekrar geldim geldiğim ilk günden itibaren kapıdan girdiğimle direk benle konuşmaya başladı geri mi geldin kesin mi falan diye
Yani hiç bi hoca böyle bi yakınlık kurmaz reddettiği kişiye karşı. Bence ileriye yönelik bişeyler olursa olur diye kestirip atmıyor. Zor durumda kalır diye korkuyod6r
Instagramin var mı abi konuşma SS ini bide hocanın resmini atayım mi 😄
Ha bide müdür yardımcısı benim telefonumu almıştı yasak diye. Sonra o müdür yardımcısının odasindaydi ama müdür yardımcısı yoktu telefonu alip arama yapıp geri bırakacaktım ondan istedim verdi , telefonu geri ona verdim ve bende Dursun diye ceketinin iç cebine koydu. Sonra tekrar müdür yardımcısına vermis bana git al telefonunu dedi ben gittim o da arkamdan gelmiş. Müdür yardımcısına ver telefonu ben söyledim al diye dedi müdür yardımcısı da o söyleyince verdi telefonu 😄
Bu son anlattığım olay 2 gün önce oluyo telefon olayı
Ahaha vereyim ama özelden yaz öyle vereyim olur mu
Xp yetersiz yazamiyom ki
Seni de baya koruyup kolluyo demek ki
İstek attım sen yaz abi
ademdrmzk k. adı
Benim de xper yok😅
İstek attım
Bende sana mesaj gönderemiyorum niye
Alla halla dur bakim
Bi daha dene
Numaramı yorumuna yazdım abi instadan yazılmıyor
Sen duygularını yazdığında sana nasıl bir tepki verdi?
Çokta önemseyeceğini sanmam
Etik değil
Uf 🥺
Niye ki