Bence cıkmasın düşünsene maaş aldın cebinde 10 tane 500 lük cok hafif varlığını bile anlamazsın. Birini düsürdün gitti Gaz parası, hadi bide soyuldun gitti hepsi. Kapkaçcılar yaşadı. Parayı daha kullanamadan gitti. Bari bir ekmek alaydık. Şaka bir yana gerçekten büyük paranın kaybıda büyük olur. Sonra Bundanda vergi isterler Kağıt ihraç ettik diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk arka kısmı da şahsi görüşüm bu ülke uğruna çıkarlarını gözetmeden hizmet eden Muhsin Yazıcıoğlu 🇹🇷
Bir başka soruda belirtmiştim ne kadar çok soruluyor ne zaman basılacak bu 500’lğk banknot ya da haber doğru mu basılacak mı?
Tabiki Mustafa Kemal ATATÜRK arka tarafada Şanlı Bayragım bunun sorusu bile olmaz
Bence cıkmasın düşünsene maaş aldın cebinde 10 tane 500 lük cok hafif varlığını bile anlamazsın. Birini düsürdün gitti Gaz parası, hadi bide soyuldun gitti hepsi. Kapkaçcılar yaşadı. Parayı daha kullanamadan gitti. Bari bir ekmek alaydık. Şaka bir yana gerçekten büyük paranın kaybıda büyük olur. Sonra Bundanda vergi isterler Kağıt ihraç ettik diye.
Biruni harezmi Ömer Hayyam gibi bir çok seçenek var. Bence kesinlikle bilim dünyasına yön vermiş kişilerden seçilmeli
uğur şahin & özlem türeci
Ya valla burası suriye olduğuna göre beşar esad diyorum en çok o yakışır memleketimize
2 Abdülhamidhan tabiki
Oktay Sinanoğlu olabilir.
Atatürk varken neden başkası olsun
Bu bi idda diye biliyorum kesin belli değil ki
Fatih terim hocam olmalı
Kemal Sunal
Müge Anlı
Resimsiz olsun
Ekrem İmamoğlu
Erşan Kuneri