Cumhurbaşkanı adayınız kim?
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mansur daha aday değil. Abd henüz onay vermedi. :)
oraya burraya saldırıyor beni aday yapın diye sessiz ve derinden :)
Biden, Macron, jhonson, scholts mudur nedir (alman yeni başbakanı) CIA, Mossad, vs vs hepsi bir oldu aday belirlemeye çalışıyor. bi taraftan proje ekrem oraya buraya koşturuyor nolur beni yapın diye, bi yandan mansur sözde sessiz kalıyor istemem ayaklarında, bay kemal ben olcam ben olcam diyor, hain demirtaş hapiste bişeyler karıştırıp duruyor, 6 tane benzemez bi araya gelip büyükelçi talimatlarını yerine getiriyor, meral seçilemeyeceğini bildiğinden ben aday değilim başbakan olcam diyor, arada bi gazeteciler çıkyor en iyi ben yaparım diyor, sonuç olarak bi ekmeleddin bile çıkaramadılar hala :)
ve ben bunara götümle gülüp duruyorum :) :)
ne gariptir ki RTE gitsinde ne olursa olsun, ülke batsın yansın umurumuzda değil diyorlar ama hala ne b.. yediklerini kendileride bilmiyor :)
Ries gerçekten büyük adam. hepsini birbirine düşürdü. valla helala olsun.
:) :) :) :)
Cevap
4Cevap
Patates püresi adayım dese malum kişi karşısında onu bile desteklerim artık
ikisinede gunahimi bile vermem
genede msnsur durust insan
Mansur yavaş kim ya tövbe estağfurullah
Napmış Ankara 'ya da nu kadar çok seviliyor ne bu adam
Hala daja insanlar siyasetçilere babasıumış gini güveniyor ben nu kafayı anlamıyorum mansur kim de sen nu adama güvenebiliyosun yaptığı bi icraat var mı Ankara'ya nr yapmış mesela ne katmış
Hala Tayyip diyen var ben şok
Ekmelledine bile veren oldu bu ülkede
Biz gelişmeyiz knk 😀 😀 😀
Millet ittifakı ne dedi? Demirtasi hapisten çıkarda dedi. Bunu duyan insanlar tayyipe oy atmaya devam edecek görürsünüz
Knk millet de cumhur da fasa fiso kaçabilirsin yurt dışı
Cikarcaz
Sadece ikisi mi aday açıklandı mi
Hayır ikisi de açıklamadı
:)
Erdogan zaten aday
Acaba kanye west cumhurbaskani olsa nolurdu
Kendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?