Annemin maddi durumu gayet iyi ama giyimi eski kötü olduğu için durumu kötü zannedenler her sene bu aylarda para veriyor ve annem de asla almam demiyor bu durum doğru bir şey mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel soru lütfen bilen birileri yardımcı olsun Herkesin görüşü için çok teşekkürler 🙂🙏 saygılı seviyeli görüşler baş tacı eşleştiriler de saygılı şekilde ise baş tacı
Annemin maddi durumu iyi ama giyimi vs yüzünden durumu kötü zannedip fitre zekat verenlerden para alması doğru mu?
Estağfurullah ayı gibi vs deme sen yanlış bir şey sormadın aksine ya boşanmış ya ölmüş ya da vefat etmiş diye sorulur yanlış şekilde sormadın
Sadece ben hassasim hani o kelimeyi diyemiyorum kaç yıl oldu ama hâlâ onu dediğim de sanki bugün gibi aklıma geliyor Allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallah 🙏❤️🌹
Aynen zaten verenler de biliyor maaşı evi olduğunu ama yinede ben pek uygun bulmadım hani keşke almasa sonuçta bende yardım ediyorum
Haklısın genelde çoğu insan dul olduğu için alması normal diyor çünkü aldığı maaş zaten belli bir miktar anca yetecek kadar
Ayrıca teşekkür ederim cidden çok mutlu oldum güzel kalpli şekilde temiz şekilde yazdın ettin çok sağ ol ya ❤️🌹 her insan sizin gibi saygılı yazsa keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annen ve baban boşanmış mı?
Ya da baban ölmüş mü?
Durum böyleyse annene zaten para verilir, ne kadar parası olursa olsun, annene sadaka düşüyor çünkü
Babam yok ( ölmüş demek zor geliyor bana duyunca kötü oluyorum maalesef ki öyle)
Ama evi vs var yinede düşüyor mu? Maaşı var?
Evet düşüyor.
Özür dilerim ayı gibi sorduğum için affet, Allah rahmet eylesin.
Anladım teşekkür ederim
Estağfurullah ayı gibi vs deme sen yanlış bir şey sormadın aksine ya boşanmış ya ölmüş ya da vefat etmiş diye sorulur yanlış şekilde sormadın
Sadece ben hassasim hani o kelimeyi diyemiyorum kaç yıl oldu ama hâlâ onu dediğim de sanki bugün gibi aklıma geliyor Allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallah 🙏❤️🌹
Annen dul olduğu için, ona düşüyor. Kendini kötü hissetme. ♡
Aynen zaten verenler de biliyor maaşı evi olduğunu ama yinede ben pek uygun bulmadım hani keşke almasa sonuçta bende yardım ediyorum
Haklısın genelde çoğu insan dul olduğu için alması normal diyor çünkü aldığı maaş zaten belli bir miktar anca yetecek kadar
Ayrıca teşekkür ederim cidden çok mutlu oldum güzel kalpli şekilde temiz şekilde yazdın ettin çok sağ ol ya ❤️🌹 her insan sizin gibi saygılı yazsa keşke
Bir konuda yardım alabilir miyim senden rica etsem istek atsam dm yapabilir misin?
Tabii ki
Peki o zaman takip atıyorum hemen
Nickim
Sinan...
Yazmaz oldun kaçtane mesaj attım bakmadın
İhtiyacı olan insanların hakkına giriyor. Çok yanlış bir şey.
Sorduğum bir kaç kişi kocası yok evi olsada ona düşüyor diyor
Hani sordum normal diye çok
Çok detaylı bilmem ama ihtiyacı olan kişilere yardım edilmeli. Daha iyi bilen birilerine sor, yanıltmayalım.
Haklısın yinede teşekkür ederim en azından insan bildiği kadar söylüyor 😌
Bilemeden ahkam kesen insanlar var cidden teşekkür ederjm böyle guzel şekilde yazdığınız için
Aldırmamak lazım kardeşim
Niye veriyorlar
Yeni kiyafet almaz kiyafete para vermez bu yüzden durumu kötü sananlar oluyor
Hiçmi gururu yok ananın Anneni o duruma düşürme git kurtar onu rocky
Annemi o duruma düşüren ben değilim maaşı evi var ama kocası olmadığı için almasi doğru sonuçta garantisi yok diyen çok kişi var