Kim cumhurbaşkanı olmalı sizce
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Meral Akşener
Selahattin Demirtaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer chpde en uyuz olduğum şey... Arkadaş neden Mansur yavaş aday olmuyor nedennnn.. chpnin aday yapacağı kişi farklı birisi olacak sanki chpyi birileri yönetiyor.. Mansur yavaş aday olmazsa.. oyum Recep Tayyip Erdoğan a en azından batılıların kuklası olmuyor..
Mansur Yavaş dışında vasıflı adam yok Türkiye de şu an ve 2023 seçiminde erdoğanın işi çok zor
Mansur Yavas.
tesekkür ederim
Umarım Mansur Yavaş aday olur
Cevap
4Cevap
Cumhur ittifakının adayı belli millet ittifakının adayı yok üstelik millet ittifakı ne ekrem ne mansur ne meral nede seloyu kesinlikle aday göstermiyoruz diyorlar
Millet ittifakı en son çok yanlış bir aday çıkarıp seçimi kaybedecek gibi geliyor bana , Mansur Yavaş veya ekmem İmamoğlu aday olurlarsa akp ve MHP tabanından da ciddi oy alacaktır
Bencede öyle olacak gibi iyi güçlü aday bulamazlarsa gene elleri boş dönexekker mansur iyi biri ama adam milliyetçi sol olanlar şikayetçi ekrem desen bir icraatı olmadığı için millet inada güvenemiyorsan eğer millet ittifakı abdullah gülü getiremezlerse secimi Tayyip erdoğan rahat kazanır
Rakipsiz lider başka lafa gerek yok diğerleri bu ülkeyi çöpe çevirir
mansuru koymayın şuraya aday olmicam dedi kılıçtaroğlu ile reis yarışacak
En namuslusu Selo.. Zaten o yüzden hapiste.
Bu ülkenin insanının vergileri ile maaş alıp hainlik yaptığı için mi en namuslu o? Vatan haini ve bölücü bir alçak olduğu için içerde
Hepsi kendini kurtarma peşinde o yüzden hiç kimse
Ekrem İmamoğlu.
erdoğan hariç herkes
seeks partisi ;)
Sen o partinin daimi üyesisin belli WhatsApp grubu dahil her grubunda da varsındır
Mansur Yavaş.
Recep Tayyip ERDOĞAN
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?