5 bin memur göreve iade bekliyor; İçişleri Bakanlığı yargı kararlarını takmıyor
AYM’nin verdiği ihlal kararlarını, yerel mahkemeler dikkate almıyor. Yerel mahkemelerin verdiği hak ihlali kararlarını da bakanlıklar umursamıyor. Hal böyle olunca, AYM ile Yargıtay’ın başkanları yargıya güvenin her geçen gün azaldığından dem vuruyor…
Artık adalet dergâhın sarıklı şeytan kullarının elinde.. Sarıklı şeytan ne ufluyorsa o uygulanıyor.. Başta ABD ye kaçan dünyanın en namı orispu çocuğu Feto denen aşağılık köpek.
Kalmadı. 2010 referandumunda bu cahil halk "darbeci kenan evreni yargılayacağız" masalıyla kandırılıp yargı tamamen tek bir kişinin emrine verilip kuvvetler ayrılığı tamamen yok edildi ve o tarihten itibaren bu ülkede hukuk falan kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Artık adalet dergâhın sarıklı şeytan kullarının elinde.. Sarıklı şeytan ne ufluyorsa o uygulanıyor.. Başta ABD ye kaçan dünyanın en namı orispu çocuğu Feto denen aşağılık köpek.
Mehcab amca sorunun amacı zaten fetö'cüleri tekrar devlet kadrosuna aldırmak.
@BeniBöʎleBil Zaten hiç gitmediler ki Fetocu diye kalan Atatürkçüler temizlendi.
Fetöcüler ile Atatürkçüler karıştı birbirine. Ayıramıyoruz.
@BeniBöʎleBil Başta mezarına köpeklerin işediği Atatürkçğü görünen Evren dene Feto köpeği.
Bak işte.. Atatürkçü görünenlerin hepsi fetöcü çıkıyor.. Naapcaz?
@BeniBöʎleBil Atatürkçülerin çoğu bırakıp kaçtı yemedi.. Çünkü ülkeyi sahte Türk Erömeni ve Yahudi dönmeleri devir aldı..
Bunlar nasıl Atatürkçü.. ? Vatanı düşmanı bırakıp kaçıyorlar?
@BeniBöʎleBil Gösterişte Atatürkçü ne yazık ki.
Onları boş ver.. Ben gerçek Atatürkçüleri arıyorum.. Neredeler?
@BeniBöʎleBil bende arıyorum ama bulamıyorum.
Hele ordu şu anda tamamen dergah emrinde.
Onu biliyorum.. Atatürkçüler nerede... Bize onlar lazım.
Kalmadı.
2010 referandumunda bu cahil halk "darbeci kenan evreni yargılayacağız" masalıyla kandırılıp yargı tamamen tek bir kişinin emrine verilip kuvvetler ayrılığı tamamen yok edildi ve o tarihten itibaren bu ülkede hukuk falan kalmadı
Aaaa adalete güven olmaz mı? Sonuçta Amerika bizi kıskaniya
Artık herseyi tekbir adam yönettiği için durum bu. Kurumların hiçbir vasfı kalmadi
Fetöcüler için hukukun uygulanmasına karşıyım
Ülke yanıyor değil mi
Bu insanlar neden iade bekliyor?
Adaletin olmadığını yeni mi görüyoruz sanki.
maalesef